Συνάντηση ποδοσφαιριστών και καλλιτεχνών-ποδοσφαιρόφιλων

Gazzetta team
Συνάντηση ποδοσφαιριστών και καλλιτεχνών-ποδοσφαιρόφιλων

bet365

Με αφορμή τη Μουσικο-θεατρική παράσταση των Θ. Μικρουτσικου-Θεμη Μουμουλιδη, η... μαγεία της μπάλας είχε την ευκαιρία να συναντήσει αυτή της μελοποιημένης ποίησης!

Ποιος είπε ότι οι ποδοσφαιριστές, ή τουλάχιστον οι παλαίμαχοι, δεν έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες; Εκπρόσωποι της παλιάς γενιάς, όπως ο Λάκης Νικολάου, ο Τάκης Λουκανίδης, ο Νίκος Σαργκάνης, ο Αριστείδης Καμάρας και ο Νίκος Μάλλιαρης, αλλά και οι νεότεροι Γιώργος Καραγκούνης και Στέλιος Γιαννακόπουλος, βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο θέατρο Μπάντμιντον και απόλαυσαν μια εξαιρετική παράσταση στηριγμένη στον εμβληματικό και διαχρονικά συγκινητικό Σταυρό του Νότου.

Η συγκλονιστική μουσική του Θάνου Μικρούτσικου, είναι αναμφίβολα το ιδανικό καράβι για το ταξίδι των στίχων του Νίκου Καββαδία στη θάλασσα της ψυχής. Οι γεμάτες αλήθεια ερμηνείες των ηθοποιών και των τραγουδιστών και η γεμάτη ευαισθησία σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη, έκαναν αυτό το καράβι "Σαν άτι να καλπάζει στην πλάτη της θαλάσσης ", αυτής που μέσα μας ποτέ δεν ησυχάζει. Αυτής που φυλάει στον βυθό της και τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Τις πάντα δεμενες με το πρώτο αγαπημένο παιχνίδι, το ποδόσφαιρο.

Ο μεγάλος συνθέτης, έκανε πραγματικά σαν μικρό παιδί, όταν οι άλλοτε άσοι των γηπέδων, τον επισκέφτηκαν στα καμαρίνια για να τον συγχαρούν και αναπόλησαν καλές στιγμές του ποδοσφαίρου...

 

Τελευταία Νέα