Άλλο Βέμερ, άλλο Ατζαγκούν...

Άλλο Βέμερ, άλλο Ατζαγκούν...

Νίκος Αθανασίου
Άλλο Βέμερ, άλλο Ατζαγκούν...

bet365

Ο Γερμανός παραχωρείται εδώ και τώρα, σε αντίθεση με τον Νιγηριανό που υπολογίζεται για το καλοκαίρι και επιθυμία του Στραματσόνι είναι να πάει δανεικός για να πάρει παιχνίδια.

Ο Γιενς Βέμερ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι προτίμησε τον Νίκο Μαρινάκη από τον Γερμανό μπακ, τον οποίο και δεν υπολογίζει. Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν δεν βρίσκεται ούτε και εκείνος στα πλάνα του Ιταλού τεχνικού αλλά δεν ανήκει στην ίδια κατηγορία. Ο «Στράμα» έχει καλή άποψη για τον Νιγηριανό και η εισήγηση του αναφέρει πως θα πρέπει να παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι, να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει για την προετοιμασία, ώστε να «παλέψει» για μια θέση στο ρόστερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα