Παράσχος: «Μας έλειπε το εύκολο γκολ»

Παράσχος: «Μας έλειπε το εύκολο γκολ»

Παράσχος: «Μας έλειπε το εύκολο γκολ»

Ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε ικανοποιημένος από τις φάσεις που δημιούργησε η ομάδα του όχι όμως από την τελική προσπάθεια. Τέλος υποστήριξε πως Πλατανίας και Ηρακλής θα έπρεπε να έχουν περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα.  

Ο Έλληνας τεχνικός αρχικά είπε τα εξής:«Το σίγουρο είναι πως δεν έπρεπε να λήξει χωρίς γκολ. Η ομάδα μου, στάθηκε τυχερή στα πρώτα δέκα λεπτά όταν ο Ηρακλής πίεσε και έβγαλε φάσεις. Μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, βγάλαμε ωραίες επιθέσεις. Το να φτάνουμε σε σημείο να έχουμε 14 και 15 τελικές σε εκτός έδρας παιχνίδι, είναι σίγουρα κάτι που μας αφήνει ικανοποιημένους. Δυστυχώς για εμάς όμως συνεχίζεται το πρόβλημα του εύκολου γκολ και αυτό μας στερεί βαθμούς.

Φεύγω ικανοποιημένος όμως από το αποτέλεσμα, αν και μου μένει μία πικρία γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ηρακλή και στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα».

Για τη βαθμολογική συγκομιδή των δύο ομάδων: «Εμείς σύμφωνα με τις εμφανίσεις μας έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Η πορεία του Ηρακλή είναι επίσης για περισσότερους βαθμούς».

Best of internet