Θλάση πρώτη βαθμού ο Φούντας

Νίκος Τσιώκος
Θλάση πρώτη βαθμού ο Φούντας

bet365

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Αστέρα Τρίπολης για τον Φούντα επιβεβαιώθηκαν, καθώς έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού.

Λόγο για θλάση στον δικέφαλο έκαναν οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Αστέρα, όσον αφορά τον τραυματισμό του Ταξιάρχη Φούντα. Ο εξτρέμ των Αρκάδων αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού.

Έτσι, θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για μερικό χρονικό διάστημα, με την επιστροφή στη δράση σε τέτοια περίπτωση να υπολογίζεται από τρεις έως εφτά ημέρες. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες ο παίκτης θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, περιελάμβανε ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης με το βάρος του σώματος (Core Stability) και συντονισμού-ισορροπίας, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ. Όσοι έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής δούλεψαν σε αερόβιο πρόγραμμα μεσαίας έντασης χωρίς μπάλα, με τους υπόλοιπους να δουλεύουν σε υποομάδες στην τακτική, όπου το βάρος έπεσε στη μετάβαση.

Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Τρίπολης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση την Τρίτη (26/1), με την αποστολή να έχει παραμείνει στην Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα