Fentagin: «Δεν έχει τελειωμό η κατρακύλα»

Fentagin: «Δεν έχει τελειωμό η κατρακύλα»

Gazzetta team
Fentagin: «Δεν έχει τελειωμό η κατρακύλα»

bet365

Με τους πάντες τα έβαλαν οι οργανωμένοι του Ατρομήτου Fentagin τονίζοντας σε ανακοίνωσή τους ότι δεν έχει τελειωμό η κατρακύλα και ζήτησαν εξηγήσεις για το τι συμβαίνει.

Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού ο Ατρόμητος πραγματοποιεί κακή σεζόν, αντίθετη με αυτές που έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Έτσι, μετά το τέλος του ματς είχαμε λαϊκά δικαστήρια έξω από το γήπεδο του Περιστερίου, ενώ τη Δευτέρα (25/1) ακολούθησε η ανακοίνωση των Fentagin.

Σε αυτή τονίζεται πως η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό, ότι η υπομονή έχει φτάσει στα όριά της, ενώ οι οργανωμένοι των Περιστεριωτών ζητούν εξηγήσεις από τους πάντες για το τι πραγματικά συμβαίνει και η ομάδα των δυτικών προαστίων παρουσιάζει αυτή την εικόνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Fentagin

Από που να ξεκινήσουμε και τι να πούμε? Η κατρακύλα της ομάδας φέτος δεν έχει τελειωμό και περιμένουμε να δούμε πότε θα μπει ο πάτος στο βαρέλι της μιζέριας. Δεν θα αναφερθούμε καν στο χτεσινό παιχνίδι γιατί εκτός του ότι για ακόμα μια φορά μας βγήκαν τα μάτια, θα καταντήσουμε και γραφικοί συν τοις άλλοις...

Ειλικρινά όμως αναρωτιόμαστε αν πότε κάποιος από την διοίκηση θα αναλάβει τις δικές του ευθύνες, από το δικό του πόστο και θα μας πει τι φταίει, πότε θα βγεί ένας επίσημα να εξηγήσει στον κόσμο της ομάδας τι πάει στραβά και μια ομάδα πρότυπο τόσα χρόνια αλλά και μέχρι την αρχή της φετινής χρονιάς κατάντησε να είναι η πουτάνα της κατηγορίας και να την γλεντάει ο κάθε τυχαίος, την ίδια στιγμή που έχει ένα αξιοσέβαστο ρόστερ που όπως ακούγεται πληρώνεται καλά και πάντα στην ώρα του.

Πότε ο προπονητής θα αντιληφθεί σε ποια ομάδα προσφέρει υπηρεσίες και τι στόχους έχει αυτή? Πότε οι παίχτες που απαρτίζουν την ομάδα αυτή θα αποκτήσουν τσίπα και θα τιμήσουν τα χρήματα που παίρνουν,όπως οφείλει να κάνει κάθε εργαζόμενος? Πότε οι διοικητικοί παράγοντες θα φανούν αντάξιοι των περιστάσεων μιας ομάδας,την οποία διατυμπανίζουν ως πρότυπο?

Πότε ο πρόεδρος της ομάδας θα αφήσει τα εξωγηπεδικά ζητήματα,τις χειρονομίες και την προσέλευση του κόσμου με τα οποία ασχολείται συνεχώς και θα εστιάσει στα κανονικά του καθήκοντα, δηλαδή στην ανάκαμψη της ομάδας? Όσον αφορά εμάς πρόεδρε πήρες τα μέτρα σου... μήπως ήρθε η ώρα να αναλαβεις και τις ευθύνες σου? Η υπομονή έχει φτάσει στα όρια της!

Παρά την ξενέρα που μας κερνάτε απλόχερα κάθε βδομάδα,παρά το νέο νόμο,παρά το αντισανταγματικό εισιτήριο-αμκα και άλλα πολλά πιο εσωτερικά ζητήματα που δεν είναι της παρούσης, ΕΜΕΙΣ καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα αναχώματα του στρατού έξω απο το γήπεδο,αγνοήσαμε κάθε πρόκληση και κάναμε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ... να σταθούμε περήφανα δίπλα στην ομάδα με 90 λεπτά φωνή και υποστήριξη. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι και αν συμβεί,την μπάλα δεν θα μας την κόψει κανένας.

Η νοσηρή αυτή κατάσταση πρέπει να αλλάξει σύντομα και όλοι να αναλάβουμε απο το πόστο που μας αναλογεί τις δικές μας ευθύνες έτσι ώστε να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Υγ1: Θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν χρεωνόμαστε εμείς και οι πρακτικές μας για το άδειο γήπεδο προχτές και κάποιοι "ηθικοί καλοθελητές" να κρυφτήκαν στις τρύπες τους.

Υγ2: Υπερβάλλον ζήλος για άλλη μια φορά από την μεριά των μπάτσων στην κατεχόμενη οδό Κρέσνας και φυσικά μόνο στο δικό μας γήπεδο...ΑΠΕΙΛΕΣ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν δέχεται ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΗΣ!!!!

FENTAGIN 1980

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα