«Πήρα Νάτχο, πήρα Νομπόα, και…»

«Πήρα Νάτχο, πήρα Νομπόα, και…»

Ο απρόβλεπτος (βλέπε: Μπερμπάτοφ) στις μεταγραφές, Ιβάν Σαββίδης, μάλλον, έβαλε ένα πρόωρο τέλος στα χειμωνιάτικα «ψώνια» του ΠΑΟΚ. 

«Πήρα Νάτχο, πήρα Νομπόα, και…»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε την Κυριακή για λίγες ώρες στην Αθήνα και στο περιθώριο του ντέρμπι με την ΑΕΚ συναντήθηκε με όλα τα στελέχη της ομάδας, που έχουν εγκατασταθεί από το Σάββατο στην πρωτεύουσα. Ένα από τα θέματα της κουβέντας, που είχε στο ξενοδοχείο της ομάδας, ήταν και οι μεταγραφές. Κι από όλα όσα προκύπτουν κανένας δεν τον έπεισε για την αναγκαιότητα απόκτησης κάποιου συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αν και με τον Ιβάν Σαββίδη, ουδείς μπορεί να είναι απολύτως σίγουρος, οι πιθανότητες υλοποίησης μια δαπανηρής μεταγραφής, το έχουμε ξαναγράψει στο Gazzetta.gr, είναι πολύ λίγες. Σχεδόν ελάχιστες…

Το επιβεβαίωσε, εμμέσως, πλην σαφώς, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, το απόγευμα της Κυριακής: «Μόνον αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό στη μεταγραφική αγορά, θα το αποκτήσουμε. Τα προηγούμενα χρόνια πήρα τον Νάτχο, πήρα τον Νομπόα και…», ήταν πάνω κάτω το περίγραμμα των όσων είπε ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου». Και ήθελε να (από)δείξει, ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν δίστασε να «βάλει το χέρι στην τσέπη» φέρνοντας αρκετά μεγάλα ονόματα στην Τούμπα.

Ο Σαββίδης άρχισε να αντιλαμβάνεται, αφού πρώτα πλήρωσε και μάλιστα ακριβά, ότι οι μεταγραφές του Ιανουαρίου κοστίζουν πολλά χρήματα και προσφέρουν ελάχιστα στην ομάδα.

Γι’ αυτό και πολλές από τις περιπτώσεις, που συζητήθηκαν έντονα, όπως αυτές των Σκαριόνε και Μπουσουφά, δεν προχώρησαν τώρα καθώς θα έπρεπε να καταβληθούν χρήματα και στις ομάδες τους.

Όσοι είναι κοντά στον κ. Σαββίδη διακρίνουν, επίσης, μια έντονη δυσαρέσκεια. Γιατί; Θεωρεί ότι έδωσε πολλά χρήματα το περασμένο καλοκαίρι, σχεδόν «λευκή επιταγή» στον Φρανκ Αρνεσεν, με ελάχιστα έως τώρα αποτελέσματα. Αφήστε που είναι και το θέμα Μπερμπάτοφ, το οποίο έχει αρχίσει να ενοχλεί τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ.

 

Best of internet