Δίωρη σύσκεψη για... στόπερ!

Δίωρη σύσκεψη για... στόπερ!

Γιώργος Τσακίρης
Δίωρη σύσκεψη για... στόπερ!

bet365

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ τα είπαν αναλυτικά την Δευτέρα για το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας, πάντα προτεραιότητα το φορ, διαβάστε τι ακριβώς αποφάσισαν...

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους φίλους της ΑΕΚ μέσω των εκπροσώπων των ΜΜΕ πως στην ημέρα που διανύουμε (σ.σ.: Δευτέρα) θα υπήρχε κουβέντα για τις μεταγραφικές υποθέσεις. Αυτό και έγινε για περισσότερο από δυο ώρες.

Στη συνάντηση συμμετείχαν (εννοείται πως) ο Γκουστάβο Πογιέτ και οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ ντε Μπαρτόλο και στη μεταγραφική ατζέντα φέρεται να προστέθηκε η απόφαση για αναζήτηση (με το χρόνο να μην είναι σύμμαχος) ενός ικανού κεντρικού αμυντικού αφού και οι... τυφλοί είδαν πως ο Θέσαρ Άρθο δεν μπορεί να ανταποκριθεί και δεν έχει καν εμπειρία που να βοηθήσει τον ίδιο και την ομάδα.

Το γεγονός βέβαια ότι διανύουμε την 25η Ιανουαρίου μπορεί να δώσει εύκολα σε κάποιον να καταλάβει ότι είναι πολύ πιθανό να μη καταστεί δυνατό να υπάρξει κάτι αξιόλογο (το πιο πιθανό σενάριο) τη στιγμή που παράλληλα θα ψάχνουν για να... ξεφορτωθούν τον Άρθο (αν και εφόσον, που δύσκολα).

Για τον Ορλάντο Σα που ασχολήθηκε η ΑΕΚ για λίγο (και για τον οποίο είχατε διαβάσει πολλάκις στο Gazzetta.gr ότι δεν μπορούσε να προχωρήσει από την ημέρα του δημοσιεύματος στην Αγγλία που έκανε λόγο για πρόταση 790.000 ευρώ και ποσοστού μεταπώλησης της τάξης του 40% κάτι που δεν έγινε ποτέ απ' την ΑΕΚ) δεν έγινε ιδιαίτερη αναφορά αφού είχε ναυαγήσει καιρό η περίπτωσή του.

Σε πρώτο πλάνο για τη θέση του επιθετικού φέρεται πως βρίσκεται (σίγουρα είναι η μια από τις δυο περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά) ο Τόμας Πέκχαρτ. Πρόκειται για τον 27χρονο Τσέχο φορ που ανήκει στην Ινγκολσταντ και δεν υπολογίζεται επί της ουσίας (και είναι κοντά στα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ αφού δεν αξιώνει πάνω από 300.000 ευρώ).

Στην ίδια λίστα και η περίπτωση του 24χρονου Ραμίρο Κόστα (Αργεντινός επιθετικός της ρουμανικής Τίργκου Μούρες με ιταλικό διαβατήριο) και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι και οι περιπτώσεις που έχουν δουλέψει στην ΑΕΚ περισσότερο από κάθε μία αφού είναι και οικονομικά προσιτές.

Είχε γραφτεί και το όνομα του Ιμπραΐμα Μπαλντέ της Κούμπαν που δεν τον αφήνει να φύγει ελεύθερος (έχουν γνωστοποιήσει στα ΜΜΕ της Ρωσίας ότι έως το καλοκαίρι τον θέλουν εκεί) και ταυτόχρονα ο ίδιος ο Σενεγαλέζος φορ έχει υπογραμμίσει πως θέλει να φύγει για Γαλλία ή Ιταλία που έχει ήδη δεχτεί προτάσεις, κάτι που ξεκάθαρα δεν δίνει πολλές ελπίδες για την ΑΕΚ...

Για την περίπτωση του εξτρέμ τα πάντα είναι ανοιχτά. Κοιτάνε κάποια ονόματα που έχουν προταθεί τη στιγμή που όμως υπάρχει ακόμη ανοιχτό το θέμα συζήτησης αν είναι προτεραιότητα μετά την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Βάργκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα