Συνάντηση Δέλλα με Σκίμπε

Νίκος Τσιώκος
Συνάντηση Δέλλα με Σκίμπε

bet365

Συνάντηση με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής μας ομάδας, Μίκαελ Σκίμπε, είχε τη Δευτέρα (25/1) ο Τραϊανός Δέλλας. Κανονικά ο Λε Ταλέκ.

Στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας βρέθηκε και αυτή την αγωνιστική ο Μίκαελ Σκίμπε μαζί με τον βοηθό του Κώστα Τσάνα και μάλιστα τη Δευτέρα (25/1) επισκέφθηκε τα γραφεία του Ατρομήτου. Εκεί συναντήθηκε με τον Τραϊανό Δέλλα και τον βοηθό του Βασίλη Μπορμπόκη.

Το αντικείμενο συζήτησης των δύο πλευρών ήταν θέματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική μας ομάδα, ενώ παρών ήταν και ο έτερος συνεργάτης του ομοσπονδιακού μας τεχνικού, Ηρακλής Μεταξάς.

Κανονικά ο Λε Ταλέκ

Από εκεί και πέρα, μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, άπαντες στον σύλλογο του Περιστερίου κοιτούν την επόμενη μέρα, που έχει το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ενόψει αυτού η προετοιμασία ξεκίνησε με μία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο, στην οποία ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα όσοι αγωνίστηκαν χθες.

Σε αυτή έλαβε κανονικά μέρος και ο Λε Ταλέκ, που ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του. Έτσι, η προετοιμασία της ομάδας των δυτικών προαστίων για το παιχνίδι της Τετάρτης (27/1) θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση την Τρίτη (26/1), με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα