Άρης: Μπαίνει μπροστά ο Καρυπίδης για την εκκαθάριση

Άρης: Μπαίνει μπροστά ο Καρυπίδης για την εκκαθάριση

Gazzetta team
Άρης: Μπαίνει μπροστά ο Καρυπίδης για την εκκαθάριση

bet365

Ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη Θόδωρος Καρυπίδης ήταν σήμερα στην Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τους νομικούς του συλλόγου με βασικό θέμα την εκκαθάριση.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος προκειμένου να συζητήσει με την νομική υπηρεσία του συλλόγου για την εκκαθάριση. Ο παράγοντας των «κίτρινων» συναντήθηκε με τον Χρήστο Γρόλλιο, ενώ υπήρξε επικοινωνία και με τον έτερο νομικό Αρίστιππο Μαστρογιαννή και ζήτησε να τρέξουν άμεσα οι διαδικασίες της εκκαθάρισης. Ο Καρυπίδης αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ημέρες με τον Υπουργού Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή με τους ανθρώπους της ΕΠΟ, αλλά και με τα στελέχη της επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού. Στόχος του είναι να ενημερωθεί για τυχόν αλλαγές στο νόμο, αλλά και να πιέσει καταστάσεις προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα από την Πολιτεία και τους άλλους θεσμούς όταν θα φτάσει το θέμα της εκκαθάρισης για τον Άρη στο τελευταίο στάδιο πριν την ολοκλήρωσή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα