Στην Βέροια ο Ελευθερόπουλος

Στην Βέροια ο Ελευθερόπουλος

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά το διαζύγιο με τον Πανθρακικό βρίσκεται καθ' οδόν για την πόλη της Ημαθίας προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Βέροιας, όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το Gazzetta.gr

Στην Βέροια ο Ελευθερόπουλος

Ο πρόεδρος της Βέροιας Θόδωρος Καρυπίδης από την πρώτη στιγμή ήθελε να φέρει στην Βέροια τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτο το gazzetta.gr. Ακόμα κι όταν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ελευθερόπουλο, ο Καρυπίδης δεν έκανε πίσω. Επέμενε και στο τέλος δικαιώθηκε με τον ερχομό του Έλληνα τεχνικού στην ομάδα της Ημαθίας.

Ο 40χρονος τεχνικός έλυσε το συμβόλαιο με την ομάδα της Κομοτηνής, ενώ βρέθηκε στην προπόνηση του Πανθρακικού προκειμένου ν' αποχαιρετήσει τους παίκτες και στη συνέχεια ταξίδεψε για την Βέροια. Ο Ελευθερόπουλος αναμένεται να φτάσει το βράδυ, αν καταφέρει να ξεφύγει από τα μπλόκα των αγροτών, για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη και του Ζήση Βρύζα. Μάλιστα την Τρίτη (26/1) θα επιμεληθεί ο ίδιος την προπόνηση της Βέροιας, ενώ νωρίτερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα τον παρουσιάσει στους παίκτες της ομάδας.

Best of internet