Τέλος ο «Ελέ» από Πανθρακικό

Τέλος ο «Ελέ» από Πανθρακικό

Παρελθόν από πάγκο του Πανθρακικού αποτελεί ο Ελευθερόπουλος, το βράδυ η ανακοίνωση που... ανοίγει τον δρόμο για την Βέροια, όπως είχε γράψει πρώτο το gazzetta. 

Τέλος ο «Ελέ» από Πανθρακικό

Το γυαλί ράγισε και δεν ξανακολλάει, με τον Πανθρακικό να είναι έτοιμος να ανακοινώσει την λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Το θέμα με την Βέροια και ο ντόρος που δημιούργησε, επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα και έφερε μία οδυνηρή ήττα στην Μυτιλήνη από την Καλλονή, που γκρέμισε όσα είχε χτίσει μετά την αγωνιστική του επάνοδο μετά την έλευση του «Ελέ».

Πως θα παρουσιαστεί μετά την ήττα από την Καλλονή και τη φυγή Ελευθερόπουλου ο Πανθρακικός; Σε απόδοση 2.80 στη Novibet να επιστρέψει στις νίκες.

Έτσι, μετά από κουβέντα που έγινε, αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών, με την ανακοίνωση να είναι θέμα ωρών. Αυτό που μένει να δούμε, είναι η στάση που θα κρατήσει ο Πανθρακικός, αφού είναι κοινό μυστικό πως υπάρχει ενόχληση για την «αντίδραση» του ταλαντούχου τεχνικού. Όσο για το δικό του μέλλον, η Βέροια θα είναι ο επόμενος σταθμός της προπονητικής του καριέρας, κάτι που... δε χωράει αμφιβολία.

Best of internet