ΠΑΣ Γιάννινα: Γενική είσοδος 15 ευρώ με Ολυμπιακό

ΠΑΣ Γιάννινα: Γενική είσοδος 15 ευρώ με Ολυμπιακό

ΠΑΣ Γιάννινα: Γενική είσοδος 15 ευρώ με Ολυμπιακό

Γενική είσοδος 15 ευρώ όρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τα εισιτήρια είναι στην διάθεση του κοινού από την Δευτέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Ξεκινάει από Δευτέρα (25/01), και με γενική είσοδο 15 ευρώ, η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να τα προμηθευτούν από:
- τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή 10:00 με 17:00. Το Σάββατο το τμήμα εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως τις 15:00.
- τη μπουτίκ της ομάδας, όλη την εβδομάδα, ημέρες και ώρες λειτουργίας καταστημάτων.
- τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ "Οι Ζωσιμάδες" την Κυριακή, από τις 11:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.
Επίσης οι φίλοι του ΠΑΣ μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο τους διαδικτυακά από το www.viva.gr.
Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.
Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20\08\2015), σχετικά με την "ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ '', για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Best of internet