Όλη η Λεωφόρος... Θύρα 13!

Όλη η Λεωφόρος... Θύρα 13!

Gazzetta team
Όλη η Λεωφόρος... Θύρα 13!

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε συμβολική μετονομασία όλων των κερκίδων του «Απόστολος Νικολαίδης» σε «Θύρα 13» και η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς της Τετάρτης με αντίπαλο τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, ξεκινάει από σήμερα.

Το κόστος του εισιτηρίου για κάθε τμήμα είναι στα 10 ευρώ,, πλην της «Θύρας 13 - τομέας 10» όπου η τιμή ανέρχεται στα 20 ευρώ και της «Θύρας 13 - τομέας 3» που είναι στα 30 ευρώ.

Υπενθυμίζεται φυσικά ότι για την αγορά εισιτηρίου ζητείται και η καταχώρηση ΑΜΚΑ του φιλάθλου...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει το πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (27/01, 17:15) που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 1η αγωνιστική του 4ου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας και ενημερώνει τους φιλάθλους πως όλες οι Θύρες του ιστορικού μας γηπέδου, μετονομάζονται συμβολικά σε Θύρα 13. Κάθε Θύρα μετατρέπεται σε Τομέα. Για παράδειγμα, η παλιά Θύρα 1, μετονομάζεται σε Θύρα 13 – Τομέας 1, η Θύρα 5Β μετονομάζονται σε Θύρα 13 – Τομέας 5Β.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10€ σε όλες τις Θύρες εκτός της Θύρας 13 –Τομέας 10 που κοστίζει 20€ το εισιτήριο και της Θύρας 13 – Τομέας 3 που κοστίζει 30€.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα Δευτέρα 25/1 μέσω web αλλά και από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου Θύρα 13 – Τομέας 4, από τις 9:30 έως τις 17:30 καθημερινά.

Για τον προσεχή αγώνα, η αγορά εισιτηρίων είναι «ανοιχτή» για όλους τους φιλάθλους, είτε είναι Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, είτε όχι.

Κάθε Σύμμαχος δικαιούται 4 εισιτήρια στο όνομά του, γνωρίζοντας και δηλώνοντας απαραίτητα το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας κάθε φιλάθλου εξ’ ονόματος του οποίου αγοράζει το εισιτήριο.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ όπως και κάθε ΠΑΕ, είναι υποχρεωμένη να προσαρμοστεί στο νέο τρόπο για τη διάθεση εισιτηρίου αθλητικών εκδηλώσεων που ζητά την καταχώρηση και του ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Ο έλεγχος των αποδεικτικών ΑΜΚΑ και ΑΔΤ είναι αυστηρός και σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων, η ομάδα διατηρεί το δικαίωμα απαγόρευσης εισόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα