Βεζυρτζής: «Πιο σοβαρό το ματς με τον Πανιώνιο»

Βεζυρτζής: «Πιο σοβαρό το ματς με τον Πανιώνιο»

Απόστολος Παγώνης
Βεζυρτζής: «Πιο σοβαρό το ματς με τον Πανιώνιο»

bet365

Ο Νίκος Βεζυρτζής με δηλώσεις του υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ αδικείται από το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, ενώ θεωρεί πως το ματς κυπέλλου είναι ίσως πιο σοβαρό από αυτό στο ΟΑΚΑ. Τέλος αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Ο Νίκος Βεζυρτζής με δηλώσεις αρχικά μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ λέγοντας τα εξής: «Κάναμε μία ήττα από μία φάση που έγινε ατομικό λάθος. Θα μπορούσαμε στο τέλος να ισοφαρίσουμε. Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε. Η ήττα δεν λέει τίποτα όμως. Την Τετάρτη παίζουμε για το κύπελλο και εκείνο είναι πιο σοβαρό παιχνίδι».

Για τα μεταγραφικά ανέφερε τα εξής: «Τα είπαμε και πριν το παιχνίδι, αλλά και μετά. Οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Για τις μεταγραφές μπορώ να πω ότι έχουμε άλλη μία εβδομάδα και κάτι θα γίνει. Θα δούμε αν θα είναι για επιτελικό παίκτη ή όχι…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα