Κόστα: «Πονάει πολύ αυτή η ήττα»

Gazzetta team
Κόστα: «Πονάει πολύ αυτή η ήττα»

bet365

Ο Ρικάρντο Κόστα σχολίασε πως η ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στο γήπεδο του ΟΑΚΑ είναι από αυτές που πονάνε για τα καλά...
Ο Κόστα είπε:
Για την επιστροφή του στη δράση: Είχα μιλήσει με τον προπονητή το τελευταίο χρονικό διάστημα. Του είχα πει ότι έτοιμος και ότι είμαι διαθέσιμος και από την στιγμή που προέκυψε η ανάγκη με χρησιμοποίησε και ουσιαστικά επέστρεψα στην αγωνιστική δράση.
Για το διάστημα της απουσίας του και το πως έβλεπε την ομάδα: Σίγουρα έχουμε βελτιωθεί, συγκριτικά με τότε που έπαιζα εγώ. Είχαμε κάνει ένα σερί από συνεχόμενες νίκες και θετικά αποτελέσματα, αλλά η ήττα στο σημερινό παιχνίδι μας πονάει πολύ και είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα.
Για την σημερινή ήττα: Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να είμαστε μπροστά αν πετύχαινε το γκολ ο Ροντρίγκες. Ήρθε αυτό το γκολ. Ήρθε η φάση που φάγαμε το γκολ. Σίγουρα αυτά πρέπει να τα διορθώσουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρίες, δεν ήρθε το γκολ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα