Εσιέν: «Τίτλο με τον Παναθηναϊκό»

Εσιέν: «Τίτλο με τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Εσιέν: «Τίτλο με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού πέτυχε κόντρα στον Λεβαδειακό ο Μίκαελ Εσιέν, που δήλωσε μετά το ματς πως θέλει να πανηγυρίσει τίτλο με τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σίγουρα είναι ωραίο το συναίσθημα όταν πετυχαίνεις ένα γκολ, αλλά ήταν μια ομαδική προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη, ήταν πολύ σημαντική και γιατί κρατήσαμε το «μηδέν» στην άμυνα. Οπότε, συγχαίρω τους συμπαίκτες μου».

Για τη δύσκολη εκκίνηση της χρονιάς: «Είχα κάποια προβλήματα και κάποιες ατυχίες με τους τραυματισμούς στην αρχή της χρονιάς. Το πιο σημαντικό είναι η ίδια η ομάδα όμως. Εγώ θέλω να παίζω καλά, κι αν παίζω καλά βοηθάω την ομάδα, οπότε αυτό ξαναλέω πως είναι το πιο σημαντικό από όλα».

Για το αν αισθάνεται ο σταρ της ομάδας: «Δεν βλέπω τον εαυτό μου ως σταρ. Θεωρώ πως είμαι ένας από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, έχω έρθει για να υπερασπιστώ την ομάδα, θέλω να πετύχω πράγματα και στόχος είναι να κερδίσω κάποιον τίτλο. Ελπίζω να συνεισφέρω και να καταφέρουμε να πάρουμε τίτλους».

Για την προσαρμογή του στη χώρα μας: «Μέχρι στιγμής όλα είναι καλά. Απολαμβάνω τη ζωή εδώ, δεν κάνω και έντονη ζωή, πάω στο γήπεδο, στην προπόνηση και στη συνέχεια στο σπίτι για ξεκούραση. Οπότε, όλα είναι καλά εδώ μέχρι τώρα».

Για τους Τζιαντομένικο Μέστο και Ολιβιέ Μπουμάλ: «Πρέπει να προσαρμοστούν στο σύστημα και τον τρόπο παιχνιδιού μας, γιατί ακόμα είναι νέοι εδώ. Βοήθησαν όμως κι οι δυο γιατί είναι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Ελπίζω να προσαρμοστούν ακόμα πιο γρήγορα, για να πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον».

Για τον Αντρέα Στραματσόνι: «Ο προπονητής είναι ακόμα καινούριος, είναι γεγονός αυτό. Τον πρώτο καιρό δεν είχαμε αντιληφθεί τα θέλω του, ο ίδιος μας ξεκαθάρισε πως περιμένει από εμάς να παίζουμε, μέσα από τη δουλειά αυτό βελτιώθηκε, πλέον κάνουμε τη δουλειά που θέλει και παίζουμε με τον τρόπο που θέλει κι ο ίδιος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα