Μέστο: «Πρώτα το Κύπελλο»

Μέστο: «Πρώτα το Κύπελλο»

Το Κύπελλο έθεσε ως πρώτο στόχο του Παναθηναϊκού ο Τζιαντομένικο Μέστο, ο οποίος τόνισε πως οι «πράσινοι» ήξεραν πως θα είναι δύσκολα στην Λιβαδειά.

Μέστο: «Πρώτα το Κύπελλο»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξεκινήσαμε γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής στις προπονήσεις της εβδομάδας και ήμασταν έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη μέσα από τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού».

Για το Κύπελλο: «Ξέρουμε ότι είναι ο πρώτος στόχος το Κύπελλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί είναι πολύ σημαντικό. Όχι μόνο γιατί πρόκειται για το ελληνικό Κύπελλο, αλλά για να "χτίσουμε" ένα σερί νικών». 

Πρώτος στόχος των «πρασίνων» είναι το Κύπελλο, με τη Novibet να προσφέρει τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο σε απόδοση 1.75.

Για τον ίδιο και τις εμφανίσεις του: «Είμαι επαγγελματίας. Δεν είναι εύκολο όταν κάνεις μόνο προπονήσεις και δεν έχεις παιχνίδια στα πόδια σου. Αλλά αν έχεις καλή νοοτροπία και είσαι προσεκτικός ώστε να κρατάς τον εαυτό σου σε καλή κατάσταση. Μου αρέσει να είμαι επαγγελματίας, να προπονούμαι. Δεν είναι εύκολο αλλά είμαι τυχερός γιατί το σώμα μου και το μυαλό μου είναι σε καλή κατάσταση. Ξέρω ότι πρέπει να συνεχίσω να προπονούμαι, να είμαι συγκεντρωμένος για να βοηθάω την ομάδα και να κάνω καλά παιχνίδια για την ομάδα και τους οπαδούς μας. Γιατί πάντα δίνουν μια ιδιαίτερη δυναμική και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό».

Best of internet