Μέστο: «Πρώτα το Κύπελλο»

Μέστο: «Πρώτα το Κύπελλο»

Gazzetta team
Μέστο: «Πρώτα το Κύπελλο»

bet365

Το Κύπελλο έθεσε ως πρώτο στόχο του Παναθηναϊκού ο Τζιαντομένικο Μέστο, ο οποίος τόνισε πως οι «πράσινοι» ήξεραν πως θα είναι δύσκολα στην Λιβαδειά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξεκινήσαμε γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής στις προπονήσεις της εβδομάδας και ήμασταν έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη μέσα από τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού».

Για το Κύπελλο: «Ξέρουμε ότι είναι ο πρώτος στόχος το Κύπελλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί είναι πολύ σημαντικό. Όχι μόνο γιατί πρόκειται για το ελληνικό Κύπελλο, αλλά για να "χτίσουμε" ένα σερί νικών».

Πρώτος στόχος των «πρασίνων» είναι το Κύπελλο, με τη Novibet να προσφέρει τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο σε απόδοση 1.75.

Για τον ίδιο και τις εμφανίσεις του: «Είμαι επαγγελματίας. Δεν είναι εύκολο όταν κάνεις μόνο προπονήσεις και δεν έχεις παιχνίδια στα πόδια σου. Αλλά αν έχεις καλή νοοτροπία και είσαι προσεκτικός ώστε να κρατάς τον εαυτό σου σε καλή κατάσταση. Μου αρέσει να είμαι επαγγελματίας, να προπονούμαι. Δεν είναι εύκολο αλλά είμαι τυχερός γιατί το σώμα μου και το μυαλό μου είναι σε καλή κατάσταση. Ξέρω ότι πρέπει να συνεχίσω να προπονούμαι, να είμαι συγκεντρωμένος για να βοηθάω την ομάδα και να κάνω καλά παιχνίδια για την ομάδα και τους οπαδούς μας. Γιατί πάντα δίνουν μια ιδιαίτερη δυναμική και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα