ΠΑΟΚ: Αποβλήθηκε μετά από 14χρόνια

ΠΑΟΚ: Αποβλήθηκε μετά από 14χρόνια

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Αποβλήθηκε μετά από 14χρόνια

bet365

Την τελευταία φορά που αντίκρισε κόκκινη κάρτα ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ήταν ως παίκτης της Μπάγερ Λέβερκούζεν. Από αύριο (25/1) θα ασχοληθούν στον ΠΑΟΚ με την αποβολή του «Μίτκο», ενώ έγινε θέμα και στην Βουλγαρία.

Η αποβολή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ήταν κάτι που προβλημάτισε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μετά το ματς δεν υπήρξε κάποια αντίδραση, κάτι που αναμένεται να γίνει από Δευτέρα (25/1). Ο Βούλγαρος επιθετικός μετά από 14 ολόκληρα χρόνια ως παίκτης της Μπάγερ Λεβερκούζεν αντίκρισε κόκκινη κάρτα. Η αποβολή Μπερμπάτοφ δεν απασχολεί μόνο τον ελληνικό Τύπο, αλλά και την Βουλγαρία. Ήδη στην γειτονική χώρα η κόκκινη κάρτα του «Μίτκο» είναι το βασικό θέμα συζήτησης. Δημοσιεύματα από την Βουλγαρία αναφέρουν τα εξής: «Ο Μπερμπάτοφ χτύπησε αντίπαλο στην Ελλάδα και αποβλήθηκε». «Ένα χτύπημα οδήγησε τον Μπερμπάτοφ εκτός παιχνιδιού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα