Βάργκας: «Το θέλαμε πολύ» (gTV)

Gazzetta team
Βάργκας: «Το θέλαμε πολύ» (gTV)

bet365

Ο Ρόναλντ Βάργκας έκρινε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στην καθημερινή δουλειά που γίνεται και στις ανεβασμένες εμφανίσεις του από όταν μπήκε το 2016.

«Ηταν ένα ειδικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Οι δύο ομάδες μπήκαν με όρεξη. Είμαστε χαρούμενοι γιατί πήραμε τους τρεις βαθμούς, είναι η έκτη σερί νίκη, είμαστε χαρούμενοι και για τους οπαδούς μας και συνεχίζουμε», είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο Βενεζουελάνος άσος και στη συνέχεια εξήγησε τι έγινε στην... περιπετειώδη φάση του γκολ: «Στην πρώτη επαφή η μπάλα μου έφυγε λίγο αλλά ευτυχώς σκόραρα με την δεύτερη».

Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση για την άνεση με την οποία παίζει σε διάφορες θέσεις, ο Βάργκας είπε ότι «μπορώ και προσπαθώ να προσαρμόζομαι σε ό,τι μου ζητάει ο προπονητής. Ακόμη κι αν μου δώσουν τα γάντια του τερματοφύλακα θα βάλω τα δυνατά μου», για να τονίσει στη συνέχεια ότι «δεν φοβήθηκα μήπως μας ισοφαρίσουν στο τέλος γιατί έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Το θέλαμε πολύ και ήμουν σίγουρος ότι θα παίρναμε τη νίκη».

Συνεχίζοντας, ο Βάργκας αναφέρθηκε στο τι έχει αλλάξει και είναι πολύ καλύτερος μέσα στο 2016, λέγοντας: «Είχα μια σειρά από κακοτυχίες στο τέλος του 2015. Προσπάθησα, δουλεύω καθημερινά και θέλω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα. Είμαι χαρούμενος επειδή τα πράγματα πάνε καλά». Τέλος, σε ερώτηση για το ποιος ήταν ο MVP της ΑΕΚ, απάντησε: «Ο Αραβίδης στην τελευταία φάση έσωσε την ομάδα. Εγώ σκόραρα αλλά αν δεν ήταν ο Αραβίδης στην τελευταία φάση...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα