Δέλλας: «Επιπόλαιοι και αφελείς»

Δέλλας: «Επιπόλαιοι και αφελείς»

Στην επιπολαιότητα στην επίθεση και στην αφέλεια στην άμυνα απέδωσε την ήττα του Ατρομήτου ο Τραϊανός Δέλλας.

Δέλλας: «Επιπόλαιοι και αφελείς»

Δεν έκρυψε την απογοήτευση όλων στον Ατρόμητο για την εμφάνιση και την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών την απέδωσε στην επιπολαιότητα στην επίθεση και στην αφέλεια στην άμυνα, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα βρεθούν λύσεις.

«Είναι ένα δύσκολο απόγευμα για μας, καθώς ήρθε μια ήττα που δεν την περίμενα βάσει των στοιχείων που είχα όλη την εβδομάδα από τις προπονήσεις και των τελευταίων εμφανίσεων. Με δύο λέξεις μπορώ να χαρακτηρίσω την εμφάνισή μας. Ήμασταν επιπόλαιοι μπροστά και αφελείς πίσω.

Το γκολ που δεχθήκαμε μας στοίχισε πολύ, καθώς ήρθε σε ένα σημείο που το ματς έγερνε προς τη μεριά μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό τώρα, καθώς έρχονται συνεχόμενα παιχνίδια τα οποία είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Η στεναχώρια είναι μεγάλη και μεγαλύτερη για τον κόσμο. Σίγουρα έγιναν λάθη, αλλά ο χρόνος στενεύει και είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό για όλους μέσα στην ομάδα και ειδικότερα για τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Είμαι, όμως, σίγουρος ότι θα βρούμε λύσεις», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα όσα ενδεχομένως θα ακουστούν για το μέλλον του και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα. «Δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Από τον πρόεδρο μέχρι εμένα. Όλος ο αντίκτυπος έρχεται σε μένα. Εγώ πρέπει να βρω λύσεις.

Όταν ένας προπονητής θέλει να εντάξει νέα πρόσωπα στην ομάδα, πρέπει κάποια στιγμή να τα βάλει να παίξουν Και από τα νέα πρόσωπα περιμένουμε να μας βοηθήσουν, ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Περιμένουμε και τον Σουμπίνιο να ενταχθεί και να μας βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια», πρόσθεσε.

Best of internet