Ο... 50άρης Βούζας!

Ο... 50άρης Βούζας!

Δημήτρης Τομαράς
Ο... 50άρης Βούζας!

bet365

Ο Βασίλης Βούζας συμπλήρωσε στο ματς με την Ξάνθη 50 αγώνες στον πάγκο της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού.
Ο Βασίλης Βούζας έφτασε τα 50 παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού στη Super League K20. Ο έμπειρος τεχνικός έπιασε αυτήν την επίδοση στο ματς με την ομάδα της Ξάνθης.
Κατά τα άλλα μόνος στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Super League K20 είναι ο Ολυμπιακός μετά από την ολοκλήρωση της 19ς αγωνιστικής. Οι "ερυθρόλευκοι" που κέρδισαν το Σάββατο με 4-1 την Ξάνθη δεν έχουν πλέον... συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττηθηκε με 3-0 την Κυριακή στην Αθήνα από την ΑΕΚ. Έτσι ο Ολυμπιακός αν και έχει έναν αγώνα λιγότερο (16) από τον ΠΑΟΚ έχει τρεις βαθμούς περισσότερους (44 έναντι 41) και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Φυσικά η ομάδα του Βασίλη Βούζα συνεχίζει να είναι η μοναδική αήττητη στη διοργάνωση αφού σε 16 παιχνίδια έχει 14 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ο Ολυμπιακός αξίζει να σημειώσουμε πως έχει 16 βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ και 21 από τον Παναθηναϊκό!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα