Ματζουράκης: «Σημαντική νίκη»

Gazzetta team
Ματζουράκης: «Σημαντική νίκη»

bet365

Για σημαντική νίκη ενόψει της συνέχεια έκανε λόγο ο τεχνικός του Παναιτωλικού Γιάννης Ματζουράκης μιλώντας για το διπλό στην έδρα της Βέροιας.

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε: «Μια σημαντική εκτός έδρας νίκη για εμάς κόντρα σε μια ομάδα με την οποία έχουμε τους ίδιους στόχους. Είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Δεχτήκαμε πίεση προς το τέλος του αγώνα όμως καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε».

«Δεν εξασφαλίσαμε την παραμονή»

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Ματζουράκης τόνισε: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς είχαμε ένα πλάνο το οποίο ακολουθήσαμε με πειθαρχία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Δώσαμε την κυκλοφορία στον αντίπαλο και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, ενώ και από την πλευρά μας δεν απειλήσαμε την αντίπαλη εστία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πειθαρχία και την σημαντική νίκη που πέτυχαν».

Για την εικόνα της Βέροιας: «Στο ξεκίνημα του αγώνα έδειξε λίγο φοβισμένη και ίσως αυτό να οφείλεται στην αρνητική στατιστική που έχει μέσα στο γήπεδό της. Παρότι έχει 11 γκολ, μόνο τα 3 επιτεύχθηκαν μέσα στη Βέροια. Διαβάσαμε τον αντίπαλο τις προηγούμενες μέρες και προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τα θετικά του στοιχεία και να χτυπήσουμε στα αρνητικά του».

Για το αν εξασφάλισε ο Παναιτωλικός με αυτό το αποτέλεσμα την παραμονή στην κατηγορία: «Όχι, δεν μπορούμε να πούμε ακόμα κάτι τέτοιο. Θα δοθεί μεγάλη μάχη, είναι αρκετές ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα