Εβδομάδα... Φινμπόγκασον!

Εβδομάδα... Φινμπόγκασον!

Δημήτρης Τομαράς
Εβδομάδα... Φινμπόγκασον!

bet365

Η εβδομάδα στην οποία θα μπούμε από Δευτέρα (25/01) θα καθορίσει το μέλλον του Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Σε πρώτο πλάνο παραμένει η Άουγκσμπουργκ. Νέα σενάρια από Ιταλία και MLS.

Η Άουγκσμπουργκ - όπως σας έχουμε γράψει τόσες φορές - παραμένει το Νο1 φαβορί για να κλείσει τον Φινμπόγκασον. Τα νεότερα αναμένονται από Δευτέρα και μετά σε ένα διάστημα όπου έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Από την Ισλανδία πάντως προκύπτουν σενάρι και πληροφορίες για Μπολόνια και Μόντρεαλ (σ.σ. καναδική ομάδα που μετέχει στο MLS). Είναι σαφές πάντως πως οι εξελίξεις θα... τρέξουν και άμεσα. Η κατάσταση άλλωστε εδώ και αρκετό καιρό για τον "Φίνμπο" είναι μη αναστρέψιμη και η έλλειψη... χημείας με τον Μάρκο Σίλβα κάτι παραπάνω από εμφανής...
Από τον Ολυμπιακό υπάρχει η αίσθηση πως το θέμα έχει σχεδόν... τελειώσει. Παρόλα αυτά περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις στο... μέτωπο του Ισλανδού. Επρόκειτο μάλιστα να μην μεταβεί και στην προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα