Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Βόλφσμπουργκ 3-2

Gazzetta team
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Βόλφσμπουργκ 3-2

bet365

Ο Άλεξ Μάιερ πήρε φόρα, έκανε χατ τρικ και με γκολ στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη στην Άιντραχτ, που επιβλήθηκε με 3-2 της Βόλφσμπουργκ.

Άιντραχτ και Βόλφσμπουργκ ξεκίνησαν τον δεύτερο γύρο, όπως τελείωσαν τον πρώτο. Οι αετοί με νίκη και οι λύκοι με ήττα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και με τον εκπληκτικό Άλεξ Μάιερ, που έκανε χατ τρικ για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην Bundesliga, έφτασαν στη νίκη με 3-2 στις καθυστερήσεις.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος και μετά τις ευκαιρίες των Ντράξλερ (13’), Κρούζε (15’) και Καλιγκιούρι (18’) πήραν το προβάδισμα που δικαιούνταν στο 25’. Φάουλ του Ροντρίγκες και ο Ντάντε στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-1 για το πρώτο του γκολ στην Bundesliga μετά τον Φεβρουάριο του 2014! Όλα έδειχναν να έχουν πάρει τον δρόμο τους, με τους λύκους να χάνουν και άλλες σημαντικές ευκαιρίες μέχρι το ημίχρονο με τους Σίρλε (32’), Ντράξλερ (40’) και Καλιγκιούρι (42’). Το 0-1, όμως, έμεινε και οι παίκτες του Χέκινγκ το πλήρωσαν στη συνέχεια.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη κλασική ευκαιρία, με τον Μπενάλιο να βγάζει την κεφαλιά του Άιγκνερ. Χούζτι (47’) και Φαμπιάν (50’) δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όμως ο Μάιερ ήταν πιο εύστοχος. Ο έμπειρος επιθετικός έχει βρει ξανά τον εαυτό και στο 66’ τελείωσε ιδανικά την αντεπίθεση, για να κάνει το 1-1 με υπέροχο σουτ στην κίνηση. Η ανατροπή δεν άργησε να έρθει, όταν στο 73’ ξανά ο Μάιερ με εκπληκτικό σουτ έκανε το 2-1!

Το ματς άνοιξε, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν και στο 79’ έφτασαν στην ισοφάριση. Γύρισμα του Γιουνγκ από δεξιά και ο Σίρλε με πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-2! Στο 90’, μάλιστα, η Βόλφσμπουργκ έφτασε μία ανάσα από το 2-3, όταν ο Βιεϊρίνια έκανε ωραία προσπάθεια και πλασέ, για να δει τον Χασέμπε να σώζει την Άιντραχτ στη γραμμή, πριν ο Μάιερ μετά από αδυναμία της άμυνας των λύκων να απομακρύνει, κάνει το τελικό 3-2 στο 3’ των καθυστερήσεων με το 5ο του γκολ στα τελευταία 6 ματς των αετών!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα