Εσιέν: «Δεν είμαι σταρ, θέλω τίτλο»

Εσιέν: «Δεν είμαι σταρ, θέλω τίτλο»

Ο Μίκαελ Εσιέν σκόραρε, δήλωσε ευχαριστημένος και ξεκαθάρισε πως δεν είναι σταρ αλλά παίκτης ομάδας που αγωνίζεται για να κατακτήσει τρόπαια!

Εσιέν: «Δεν είμαι σταρ, θέλω τίτλο»

«Σίγουρα είναι ωραίο το συναίσθημα όταν πετυχαίνεις ένα γκολ, αλλά ήταν μια ομαδική προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη, ήταν πολύ σημαντική και γιατί κρατήσαμε το «μηδέν» στην άμυνα. Οπότε, συγχαίρω τους συμπαίκτες μου»

Για τη δύσκολη εκκίνηση της χρονιάς, με τους τραυματισμούς: «Είχα κάποια προβλήματα και κάποιες ατυχίες με τους τραυματισμούς στην αρχή της χρονιάς. Το πιο σημαντικό είναι η ίδια η ομάδα όμως. Εγώ θέλω να παίζω καλά, κι αν παίζω καλά βοηθάω την ομάδα, οπότε αυτό ξαναλέω πως είναι το πιο σημαντικό από όλα».

Για το αν νιώθει ως ο σταρ της ομάδας: «Δεν βλέπω τον εαυτό μου ως σταρ. Θεωρώ πως είμαι ένας από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, έχω έρθει για να υπερασπιστώ την ομάδα, θέλω να πετύχω πράγματα και στόχος είναι να κερδίσω κάποιον τίτλο. Ελπίζω να συνεισφέρω κι εγώ αυτό και να καταφέρουμε να πάρουμε κάποιον τίτλο».

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα: «Μέχρι στιγμής όλα είναι καλά. Απολαμβάνω τη ζωή εδώ, δεν κάνω και έντονη ζωή, πάω στο γήπεδο, στην προπόνηση και στη συνέχεια στο σπίτι για ξεκούραση. Οπότε, όλα είναι καλά εδώ μέχρι τώρα».

Για τους Μέστο και Μπουμάλ: «Πρέπει να προσαρμοστούν στο σύστημα και τον τρόπο παιχνιδιού μας, γιατί ακόμα είναι νέοι εδώ. Βοήθησαν όμως κι οι δυο γιατί είναι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Ελπίζω να προσαρμοστούν ακόμα πιο γρήγορα, για να πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον».

Για τον Στραματσόνι: «Ο προπονητής είναι ακόμα καινούριος, είναι γεγονός αυτό. Τον πρώτο καιρό δεν είχαμε αντιληφθεί τα θέλω του, ο ίδιος μας ξεκαθάρισε πως περιμένει από εμάς να παίζουμε, μέσα από τη δουλειά αυτό βελτιώθηκε, πλέον κάνουμε τη δουλειά που θέλει και παίζουμε με τον τρόπο που θέλει κι ο ίδιος».

Best of internet