Ηρακλής: Η αποστολή με Πλατανιά

Gazzetta team
Ηρακλής: Η αποστολή με Πλατανιά

bet365

Χωρίς τους Βέλλιο και Λάζαρ ο Ηρακλής θα υποδεχθεί αύριο (25/1) τον Πλατανιά με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν τους βαθμούς της νίκης για να σκαρφαλώσουν πιο ψηλά στην βαθμολογία. Ανακοινώθηκε η αποστολή για την αναμέτρηση με την ομάδα των Χανίων.

Με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον Πλατανιά στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων, με τον προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο να βλέπει τα προβλήματα απουσιών να μειώνονται αισθητά. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Χουάντερσον, Περνίς, Καρασαλίδης, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Στάμου, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Τσιλιανίδης, Μπουλούτ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Λάζαρ (τραυματίας) και Βέλλιος που συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστική με τον Πλατανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα