Τα δύο «ερυθρόλευκα»... μετάλλια!

Τα δύο «ερυθρόλευκα»... μετάλλια!

Δημήτρης Τομαράς
Τα δύο «ερυθρόλευκα»... μετάλλια!

bet365

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και τα στατιστικά για να βελτιώνονται. Διαβάστε στο Gazzetta.gr για τις επιδόσεις των Φορτούνη και Μιλιβόγιεβιτς που... τρελαίνουν την στατιστική με τα πεπραγμένα τους!

Για τον Κώστα Φορτούνη έχουν γραφτεί τόσα φέτος. Και για τις ατομικές του επιδόσεις και για την αλματώδη του ανάπτυξη.

Ο διεθνής άσος που έφτασε στο σημείο να κοντράρει στα... ίσια τον Ριβάλντο έχει μέσο όρο πόντων αξιολόγησης 0.338, κρατώντας την πρωτιά στην Super League. Είναι πρώτος σκόρερ με 13 τέρματα (σ.σ. μαζί με τον Γιάννου) και πρώτος σε ασίστ με 7 (σ.σ. στην πρώτη θέση είναι και ο Μπουμάλ).

Δεν είναι όμως μόνο ο Φορτούνης με το... χρυσό μετάλλιο στις στατιστικές. Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς είναι στην 3η θέση των παικτών σε επίπεδο ατομικών στατιστικών στο πρωτάθλημα. Ο Σέρβος χαφ έχει συντελεστή αξιόλογησης 0.247 και ενώ ανάμεσα στους δύο μεσολαβεί ο Βίτορ του ΠΑΟΚ με 0.256.

Ο Μιλιβόγιεβιτς είναι 7ος σε κλεψίματα με 40 και στην 4η θέση της κατηγορίας των "δράσεων" με 269. Επίσης στην κατηγορία του συντονισμού ομάδας είναι 6ος με επίδοση 213.

Εξάλλου πρόκειται για δύο παίκτες που καταφέρνουν να συνδυάσουν ποιότητα αλλά και μαχητικότητα. Και να αναδειχθούν έτσι στους πλέον σημαντικούς παίκτες της κατηγορίας, ευρισκόμενοι στην πρώτη τριάδα των κορυφαίων.

OI ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥΝΗ:
ΓΚΟΛ: 1ΟΣ ΜΕ 13
ΑΣΙΣΤ: 1ΟΣ ΜΕ 7
ΓΚΟΛ ΑΝΑ ΤΕΛΙΚΕΣ: 4ΟΣ ΜΕ 3.1
ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ: 4ΟΣ ΜΕ 33 / 104
ΛΑΘΗ: 4ΟΣ ΜΕ 111
ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΛΙΒΟΓΙΕΒΙΤΣ:
ΠΑΣΕΣ: 4ΟΣ ΜΕ 195
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ: 7ΟΣ ΜΕ 40

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα