ΟΦΗ - Εθνικός 4-0

ΟΦΗ - Εθνικός 4-0

Gazzetta team
ΟΦΗ - Εθνικός 4-0

bet365

Ο ΟΦΗ δεν χαρίστηκε στον Εθνικό, τον οποίο και συνέτριψε με 4-0, αρχίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον δεύτερο γύρο.

Μετά την ήττα από τον Φωστήρα, ο ΟΦΗ έμεινε πίσω στην μάχη της ανόδου και άπαντες ήθελαν μόνο τη νίκη στην ομάδα κόντρα στον Εθνικό. Αυτό έδειξαν με το... καλημέρα στο ματς που έγινε στο «Γεντί Κουλέ» όταν και είχαν την υπεροχή σε όλο το πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο πρώτο μέρος.

Αυτό έγινε όμως στην επανάληψη. Στο 48', ο Περογαμβράκης με κεφαλιά έκανε το 1-0 και κάπου εκεί άρχισε το... πάρτι των Κρητικών! Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Πατινιώτης με σουτ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Εθνικού έκανε το 2-0. Πριν συμπληρωθούν 60 λεπτά αγώνα, στο 59', ο Μαρτσάκης μετά από ασίστ του Περογαμβράκη διαμόρφωσε το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 66' από τον Κιάσσο, ο οποίος με δυνατό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Βουτσινά.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Πατινιώτης, Κώτσιος, Φαζός, Κιάσσος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Σαχινίδης (74' Κουσίδης), Κοιλιάρας (77' Δαμιανάκης), Πιθαρούλης (50' Μαρτσάκης).

Εθνικός: Βουτσινάς, Στασινός, Γερολύμος (46' Μπένα), Μαντζώρος, Τερζής, Μαρτίνος, Λεωνιδόπουλος, Σούφλας, Στρατάκης, Αργυρίου (46' Κατίδης), Σουλελές (46' Μάναλης).

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα