Μονακό - Τουλούζ 4-0

Gazzetta team
Μονακό - Τουλούζ 4-0

bet365

Κανένα πρόβλημα για την Μονακό, που συνέτριψε με 4-0 την Τουλούζ και παραμένει στη 2η θέση της Ligue 1.

Η Μονακό υποδέχθηκε την ανεβασμένη Τουλούζ στο Μόντε Κάρλο, όμως τελικά το παιχνίδι αποδείχθηκε αγγαρεία για τους παίκτες του Ζαρντίμ. Αυτό συνέβη κυρίως λόγω της κάκιστης εικόνας των βιολέ, που απείλησαν ελάχιστα και έφυγαν με συντριβή 4-0.

Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε, καθώς ο Σομάλια έχασε την πρώτη ευκαιρία στο ματς για τους φιλοξενούμενους, με τον Μπερνάρντο Σίλβα να απειλεί πρώτος για την Μονακό, πριν της δώσει το προβάδισμα στο 28’. Ο Τραορέ έκανε ωραία προσπάθεια και γύρισμα στην περιοχή και ο Πορτογάλος το 1-0. Το γκολ, όμως, μάλλον δε θα έπρεπε ποτέ να μετρήσει, καθώς ο Ιβοριανός φαίνεται να ξεκινάει από θέση οφσάιντ…

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στη συνέχεια και έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 36’. Η κεφαλιά του Καρίγιο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, όμως εκείνη του Κοεντράο, που πήρε το ριμπάουντ στα δίχτυα για το 2-0. Στο τέλος του ημιχρόνου η Τουλούζ έχασε τεράστια ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς, όταν ο διαιτητής είδε πέναλτι – που δεν υπήρχε – για χέρι του Καρβάλιο, όμως ο Σούμπασιτς νίκησε τον Μπεν Γιεντέρ από την άσπρη βούλα, για να μείνει το 2-0 μέχρι το ημίχρονο.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους παίκτες του Αριμπαζέ να μην έχουν ψυχολογία και να μην μπορούν να απειλήσουν. Το 3-0 ήρθε στο 70’, όταν οι Μονεγάσκοι έπιασαν στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα και ο Καρίγιο έκανε εύκολα το 2-0 μετά από γύρισμα του Σίλβα από δεξιά. Οι φιλοξενούμενοι ξύπνησαν μετά το 75’, με τον Μπρέιθγουεϊτ να χάνει το τετ α τετ με τον Σούμπασιτς στο 76’, το φάουλ του Ρεγκατέν να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι στο 85’ και τον Πέσιτς να κάνει κακό τελείωμα στο 90+1’. Αντί, όμως, για το 3-1 ήρθε το 4-0 στην τελευταία φάση, όταν μετά από φάουλ του Μουτίνιο ο Έλντερ Κόστα στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα