Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη 0-0

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη 0-0

bet365

Η Σεβίλλη έπαιξε μόνο άμυνα και κατάφερε να κρατήσει στο 0-0 στην Ατλέτικο, που πλέον έχει συγκάτοικο στην κορυφή την Μπαρτσελόνα.

Η Ατλέτικο έκανε ό,τι μπορούσε, όμως έπεσε στον εκπληκτικό Ρίκο και κόλλησε στο 0-0 με τη Σεβίλλη. Οι φιλοξενούμενοι, που από το 61’ είχαν μείνει με 10 παίκτες, έπαιξαν μόνο άμυνα και οι ροχιμπλάνκος έχουν, πλέον, συγκάτοικο στην κορυφή την Μπαρτσελόνα, η οποία έχει και ματς λιγότερο.

Οι παίκτες του Σιμεόνε κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, όμως στο πρώτο ημίχρονο η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφεραν να ανεβάσουν ρυθμό. Είχαν ρυθμό, είχαν ευκαιρίες, όμως δεν έδειξαν ικανοί να διασπάσουν την άμυνα των Σεβιγιάνων. Η πρώτη σημαντική ευκαιρία χάθηκε στο 14’, όταν το σουτ του Σαούλ βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Ρίκο, ενώ στο 33’ ο Γκριζμάν έχασε κλασική ευκαιρία, όταν μετά την κεφαλιά του Γοδίν, έκανε την προβολή στο δεύτερο δοκάρι, όμως έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Η μοναδική καλή ευκαιρία της Σεβίλλης στο ματς χάθηκε στο 36’, όταν ο Μπανέγα βρέθηκε σε θέση, ο Σαούλ έβαλε την κόντρα και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ομπλάκ, για να μείνει το 0-0 μέχρι το ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεσή τους στην επανάληψη και έφτασαν μία ανάσα από το γκολ στο 53’, όταν η μπάλα μετά την κεφαλιά του Γκριζμάν σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ρίκο. Η είσοδος του Καράσκο βοήθησε πολύ επιθετικά την Ατλέτικο και στο 61’ οι ισορροπίες άλλαξαν, όταν ο Βιτόλο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Βιέτο. Οι παίκτες του Έμερι κλείστηκαν στην άμυνά τους, με τους ροχιμπλάνκος είτε να είναι άστοχοι στη συνέχεια είτε να πέφτουν πάνω στον Ρίκο. Ο γκολκίπερ της Σεβίλλης έκανε μεγάλες αποκρούσεις στο 69’ στο σουτ του Καράσκο και στο 82’ στο δυνατό σουτ του Γκάμπι, για να μείνει το 0-0 μέχρι το τέλος.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα