Παίζει ο Ολυμπιακός Βόλου!

Παίζει ο Ολυμπιακός Βόλου!

bet365

Ανατροπή δεδομένων με τον Ολυμπιακό Βόλου, που θα κατέβει για το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αν και όλοι τον είχαν για... τελειωμένο, ο Ολυμπιακός Βόλου φαίνεται πως έχει ακόμα σφυγμό. Θα είναι το τελευταίο του ματς; Ίσως! Πάντως, όπως έγινε γνωστό και επίσημα με ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων», η ομάδα θα κατέβει για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Για την επόμενη μέρα, κανείς δε μπορεί να κάνει κάποια πρόβλεψη, αν και το μέλλον μοιάζει... δυσοίωνο, όμως, για τώρα, ακόμα η ομάδα μένει «ζωντανή».

Το σημαντικότερο ματς της ημέρας γίνεται στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ. Η Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών με τις καλύτερες αποδόσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αντιλαμβανόμενη πλήρως τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, καθώς επίσης και την ιστορία του συλλόγου, αποφάσισε όπως καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια διεξαγωγής του σημερινού αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, λοιπόν, θα αγωνιστεί κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας με όποιο τρόπο μπορεί, διότι κανείς δεν μπορεί να παίζει παιχνίδια στις πλάτες αυτές τις ιστορικής ομάδας. Όσο για τους «σωτήρες» των δύο ημερών, έχουμε να τους πούμε ένα μεγάλο μπράβο. Ένα μεγάλο μπράβο που δεν κατάφεραν ούτε καν να κατεβάσουν την ομάδα με οποιοδήποτε τίμημα.

Σήμερα λοιπόν, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, με την ελπίδα ότι πολύ σύντομα θα βρεθεί λύση για την αγαπημένη μας ομάδα. Και όταν λέμε λύση εννοούμε πραγματική λύση και όχι μία απλή λεζάντα από εφτά περαστικούς που είδαν φως και μπήκαν στα γραφεία της ΠΑΕ.

Και επειδή οι εφτά «σωτήρες» δεν κατάφεραν ούτε εισιτήρια να εκδώσουν για το σημερινό παιχνίδι, ενημερώνουμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου ότι στο γήπεδο θα έχουν δικαίωμα εισόδου μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας από τις θύρες 3,4,5.

Κλείνοντας, θα πρέπει να καταλάβουν όλοι, ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θα πρέπει να μιλάνε λίγο και να προσπαθούν να κάνουν πολλά.
Σήμερα δίνεται η ευκαιρία στον κόσμο του Ολυμπιακού να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί με την αγαπημένη τους ομάδα και ποιοι είναι οι κύριοι υπεύθυνοι. Και βέβαια μην ξεχάσετε να βγάλετε καμία ανακοίνωση. Ούτως ή άλλως μόνο σε αυτό είστε καλοί».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα