Στο κυνήγι της... αλεπούς

Gazzetta team
Στο κυνήγι της... αλεπούς

bet365

Η Άρσεναλ υποδέχεται την Τσέλσι και θέλει να πιάσει ξανά τη Λέστερ στην κορυφή. Μεγάλο ματς στο Τορίνο, όπου η Γιουβέντους υποδέχεται την Ρόμα, η Ρεάλ θέλει να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή, ενώ η Μαρσέιγ του Μίτσελ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λυών.

Ντέρμπι στο Λονδίνο, όπου η Άρσεναλ θα υποδεχθεί την Τσέλσι για την 23η αγωνιστική της Premier League. Οι κανονιέρηδες θέλουν να πιάσουν ξανά τη Λέστερ στην κορυφή, όμως οι μπλε τα τελευταία χρόνια τους δυσκολεύουν. Οι παίκτες του Βενγκέρ δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν για περίπου 8 ώρες με αντίπαλο την Τσέλσι (!), με το N/G να πληρώνει 2,05 στη Sportingbet.gr και το under 1,85.

Τα 3 από τα 4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στο Emirates, μάλιστα, για την Premier League έχουν λήξει ισόπαλα 0-0. Η ισοπαλία είναι στο 3,50, το ακριβές σκορ 0-0 θα το βρείτε στο 10,00. Τέλος, στα 7 από τα 10 τελευταία μεταξύ τους ματς είχαμε over 4,5 κάρτες, επιλογή που πληρώνει 1,80.

Το σημαντικότερο ματς της ημέρας γίνεται στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ. Η Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών με τις καλύτερες αποδόσεις.

Μεγάλο ματς έχουμε και στη Serie A, με την Γιουβέντους να υποδέχεται την Ρόμα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ έχουν να χάσουν από τους Ρωμαίους στο πρωτάθλημα από το 2010. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν έχει κερδίσει ποτέ την Γιουβέντους (15 ήττες, 3 ισοπαλίες) και ο άσος είναι στο 1,60 στη Sportingbet.gr.

Στα τελευταία 12 μεταξύ τους παιχνίδια στο Τορίνο, η Γιουβέντους έχει πετύχει 26 γκολ, με το over να είναι στο 1,95, ενώ το over 2,5 για τους μπιανκονέρι στο 3,40. Από εκεί και πέρα, στα 2 από τα 8 τελευταία μεταξύ τους ματς είχαμε περισσότερα από 10,5 κόρνερ, με το over 10,5 να πληρώνει 2,10, ενώ ο Πάουλο Ντιμπάλα έχει σκοράρει στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια. Το να βρει δίχτυα και με τη Ρόμα, θα το βρείτε στο 2,10.

Στην La Liga η Ρεάλ θέλει να κρατήσει επαφή με την κορυφή και αγωνίζεται στη Σεβίλλη με αντίπαλο την Μπέτις. Παρά την αλλαγή προπονητή οι γηπεδούχοι δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά και δεν έχουν σκοράρει στα 6 τελευταία ματς πρωταθλήματος, με το N/G να είναι στο 2,10 στη Sportingbet.gr. Στα 6 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, η Ρεάλ έχει πάρει το προβάδισμα από το ημίχρονο, με το διπλό στο ημίχρονο/τελικό να πληρώνει 1,909.

Στα 9 από τα 10 τελευταία μεταξύ τους ματς σε όλες τις διοργανώσεις είχαμε over, το οποίο θα βρείτε στο 1,40, ενώ η Ρεάλ έχει κερδίσει τα δύο τελευταία με το ίδιο σκορ: 5-0, επιλογή που πληρώνει 26,00.

Τέλος, στην Ligue 1 η Λυών υποδέχεται την Μαρσέιγ. Οι γηπεδούχοι τρέχουν αήττητο σερί 10 αγώνων εντός έδρας με αντίπαλους τους Μασσαλούς και ο άσος πληρώνει 2,20. Η Μαρσέιγ, όμως, φέτος τα πηγαίνει καλύτερα εκτός έδρας, μετρώντας 5 νίκες στα τελευταία 6 ματς, με το διπλό να είναι στο 3,40. Τέλος, στα 3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε under, επιλογή που θα βρείτε στο 1,80 στη Sportingbet.gr.

 

Τελευταία Νέα