«Σύννεφα» στον Πανθρακικό

«Σύννεφα» στον Πανθρακικό

bet365

Κατήφεια επικρατεί στην Κομοτηνή, μετά την ήττα από την Καλλονή στην Μυτιλήνη.

Ως ένα τελικό είχαν χαρακτηρίσει το παιχνίδι με την Καλλονή στην Θράκη, όμως η εικόνα που παρουσίασε ο Πανθρακικός μόνο αυτό δε θύμιζε το μεσημέρι του Σαββάτου. Αυτό, σε συνδυασμό με την απώλεια, ουσιαστικά... 4ων βαθμών - αφού η ΑΕΛΚ πήρε το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας - έφερε μεγάλο προβληματισμό. Οι «πράσινοι» πίστεψαν πως είχαν την ευκαιρία να τελειώσουν έναν αντίπαλο με τον οποίο θα παλέψουν για την παραμονή, όμως, αντ' αυτού, τον έβαλαν και πάλι στο παιχνίδι.

Μάλιστα, πλέον δε μπορεί να αποκλειστεί - κάθε άλλο, πλέον μοιάζει πιθανό - το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές. Άλλωστε, με την επιμονή της Βέροιας για τον Ελευθερόπουλο και όλο τον ντόρο που δημιουργήθηκε, η ομάδα έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της και αυτό ενδεχομένως να... προκάλεσε σε μεγάλο βαθμό και την ήττα στην Μυτιλήνη. Έτσι, όσο τα σενάρια συνεχίζονται και παίρνουν την μορφή... σίριαλ, δεν αποκλείεται να αποτελέσει ο ταλαντούχος τεχνικός το «εξιλαστήριο θύμα», παρόλο που άπαντες στην Κομοτηνή αναγνωρίζουν την προσφορά του και την αλλαγή προς το καλύτερο που παρουσίασε η ομάδα, από τότε που την ανέλαβε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα