Kαϊζερσλάουτερν για Κρισάντους

Kαϊζερσλάουτερν για Κρισάντους

Gazzetta team
Kαϊζερσλάουτερν για Κρισάντους

bet365

Ο Μακόλεϊ Κρισάντους δε βρίσκεται στα πλάνα του Γκουστάβο Πογιέτ και δύσκολα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, με την Καϊζερσλάουτερν να δείχνει «ζεστή» για την απόκτηση του.

Πέρα από τις όποιες «αφίξεις» στην ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν και «εκκαθαρίσεις» στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων».

Σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, δεν αποκλείεται ένας από τους παίκτες που θα αποχαιρετήσουν μέχρι το τέλος του μήνα την Ένωση να είναι ο Μακόλεϊ Κρισάντους. Ο Νιγηριανός επιθετικός δε βρίσκεται στα πλάνα του Γκουστάβο Πογιέτ και η Καϊζερσλάουτερν έχει εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον της για την περίπτωση του, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να περιμένουν αυτό να μετουσιωθεί και σε επίσημη πρόταση.

«Ανοικτό» παραμένει επίσης το θέμα της παραμονής του Θέσαρ Άρθο. Για τον Ισπανό αμυντικό υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, δίχως να έχει προκύψει πάντως κάποια επίσημη κρούση και έτσι όσο περνάνε οι μέρες, τόσο αυξάνεται και το ενδεχόμενο να παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του βρίσκεται και ο Δημήτρης Ανάκογλου, χωρίς όμως να έχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση στα χέρια του για την ώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα