Σίλβα: «Καλό τεστ»

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: «Καλό τεστ»

bet365

Ως ένα καλό τεστ απέναντι σ' έναν δυνατό αντίπαλο χαρακτήρισε το νικηφόρο ματς με την Ξάνθη ο Μάρκο Σίλβα.

Στην ποιότητα της Ξάνθης στάθηκε ο Μάρκο Σίλβα στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού χαρακτήρισε το παιχνίδι με τους ακρίτες ως ένα καλό τεστ για να δοκιμαστούν οι δυνάμεις της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι η Σκόντα δε βρίσκεται στη θέση που της αξίζει.

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι, αλλά ήμασταν σ' επαγρύπνιση διότι η Ξάνθη είναι ένας δυνατός αντίπαλος. Η Ξάνθη δεν είναι στη θέση που της αξίζει στη βαθμολογία, με βάση την ποιότητά της. Εμείς δυσκολευτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, ήμασταν πιο επιθετικοί κάναμε περισσότερες φάσεις και πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε μία πιο εύκολη νίκη. Ήταν ένα καλό τεστ για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σ' έναν δύσκολο αντίπαλο», ανέφερε ο προπονητής των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα