Ετοιμη (μόνο) για νίκη

Ετοιμη (μόνο) για νίκη

Gazzetta team
Ετοιμη (μόνο) για νίκη

bet365

Η ΑΕΚ θέλει όσο τίποτα άλλο τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και είναι έτοιμη για αυτό, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να επιμένει στο 4-3-3.

Σε όλες τις δηλώσεις που έχουν κάνει οι παίκτες της Ενωσης το τελευταίο διάστημα αναφέρονται στην αυτοπεποίθηση που νιώθουν λόγω των συνεχόμενων νικών. Αυτή την αυτοπεποίθηση θα πρέπει να τη δείξουν και την Κυριακή στο πρώτο εντός έδρας ντέρμπι για φέτος, γεγονός που δίνει από μόνο του έξτρα κίνητρο στους Κιτρινόμαυρους. Οχι ότι δεν υπάρχουν κι άλλα βέβαια, όπως για παράδειγμα η προοπτική απόκτησης μιας καλής βαθμολογικής διαφοράς για τη συνέχεια αλλά και το... κλίμα που έφτιαξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την παρουσία του στα Σπάτα για την κοπή της πίτας αλλά και με όσα είπε προς την ομάδα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Πογιέτ, ο οποίος τόνισε στους παίκτες του το πόσο σημαντική θα είναι, για αρκετούς λόγους, αυτή η νίκη. Ο Ουρουγουανός είναι ικανοποιημένος από τον χαρακτήρα που χτίζει σιγά-σιγά η ομάδα του αλλά αυτό θέλει να το δει και σε ένα ντέρμπι, στο οποίο προσανατολίζεται να παρατάξει την Ενωση και πάλι με 4-3-3. Αυτό έδειξε και με την δοκιμή που έκανε τις τελευταίες μέρες και στην οποία είχε τους Ντίντακ και Γκάλο στα δύο άκρα, τους Κολοβέτσιο-Αρθο στόπερ, τριάδα στα χαφ τους Σιμόες-Γιόχανσον-Μάνταλο και μπροστά τους Μπαρμπόσα-Μπουονανότε-Αραβίδη. Στη θέση του Αργεντίνου, πάντως, θα είναι ο Βάργκας καθώς έχει τεθεί κανονικά στη διάθεση του Πογιέτ, ο οποίος έκανε δοκιμή και με 3-5-2 κάποια στιγμή, έχοντας τους Μπακάκη-Σοϊλέδη στα άκρα και επιθετικό δίδυμο τους Μπαρμπόσα-Αραβίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα