Φροζινόνε - Αταλάντα 0-0

Φροζινόνε - Αταλάντα 0-0

Φροζινόνε και Αταλάντα έκαναν λίγα πράγματα για να νικήσουν και έτσι έμειναν στο 0-0, στο ματς που άνοιξε την 21η αγωνιστική της Serie A.

Φροζινόνε - Αταλάντα 0-0

Νεοφώτιστοι και Μπεργκαμάσκι ήθελαν τη νίκη αλλά, όπως φάνηκε, πάνω από όλα ήθελαν να μη χάσουν. Ετσι, τόσο οι μεν όσο και οι δε αποφάσισαν να μην ρισκάρουν πολύ και το 0-0 κρίνεται φυσιολογικό με όσα έγιναν στο Matusa. Το γεγονός, άλλωστε, ότι σε όλο το πρώτο 45λεπτο η μοναδική αξιόλογη φάση ήταν η χαμένη ευκαιρία της Φροζινόνε με τον Ντιονίζι στο 33', περιγράφει το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες.

Οχι ότι βελτιώθηκαν τα πράγματα στην επανάληψη... Οι δύο ομάδες έκαναν εύκολα λάθη, πρόσεχαν συνεχώς τις άμυνες τους για να μην κάνουν κάποιο δώρο στον αντίπαλο και όλα έδειχναν ότι γκολ θα έμπαινε μόνο με κάποιο... θαύμα. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε στις μοναδικές αξιόλογες προσπάθειες της Αταλάντα στα τελευταία λεπτά με τον Γκόμες (86', 89'), με συνέπεια το 0-0 να παραμείνει ως το τέλος. Αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί, βασικά, καμία εκ των δύο αλλά από το τίποτα...

Best of internet