Παρί – Ανζέ 5-1

Γιώργος Καραμάνος
Παρί – Ανζέ 5-1

bet365

Οι Παριζιάνοι έκαναν μαγικά πράγματα και έβαλαν πέντε υπέροχα γκολ κόντρα στην Ανζέ (5-1), οδεύοντας προς το double score από την 2η θέση.

Η Ανζέ μαζί με τη Ρεάλ ήταν οι μοναδικές ομάδες που είχαν κρατήσει το μηδέν απέναντί της. Από εκείνο το 0-0 του Α' γύρου και έπειτα λοιπόν η Παρί δεν είχε άλλο ματς χωρίς να σκοράρει. Θα μπορούσαμε οπότε να πούμε ότι... της το φύλαγαν οι Πρωτευουσιάνοι. Στο φινάλε του αγώνα αυτή τη φορά η Ανζέ είχε δεχτεί πέντε τέρματα, με το ένα να είναι πιο φανταστικό από το προηγούμενο. Το 5-1 δεν ήταν μόνο χορταστικό ως νούμερο, αλλά άφησε εκπληκτικές εικόνες ενός πραγματικά free style ποδοσφαίρου σε συνδυασμό πάντα με την ουσία.

Ειδικά οι Ντι Μαρία, Μόουρα και Ιμπραΐμοβιτς έκανα πλάκα στους αντιπάλους τους και έβγαζαν τρελές highlight φάσεις σε κάθε περιοχή του γηπέδου. Στο 32' μάλιστα ήρθε και το 1-0 με το πιο απλό γκολ και τον Ζλάταν να σουτάρει κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα, ενώ στο 40' ο Μόουρα ολοκλήρωσε την ασίστ του Φαν ντερ Βιλ, ο οποίος πρόλαβε και γύρισε στη γραμμή, με τη φάση να έχει ξεκινήσει με τακουνάκι του Ντι Μαρία.

Στην επανάληψη (54') ήταν η σειρά του Ολλανδού μπακ να βρει δίχτυα. Επειτα από έναν απίστευτο συνδυασμό στον αέρα και όλες τις μπάλες σε μία επαφή και εκείνος σκόραρε με μονοκόμματο. Πέντε λεπτά αργότερα έβαλαν γκολ και οι φιλοξενούμενοι, καθώς ο Καπέλ πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση και σούταρε χαμηλά από το ημικύκλιο.

Μετά από αυτά ήταν η σειρά του Ντι Μαρία. Μόνο που ο Αργεντινός δεν ήθελε απλά τελειώματα. Το ένα (63') ήταν γυριστό (όχι ψαλιδάκι) από το ύψος της περιοχής και το άλλο (66') λόμπα στο τετ α τετ. Με αυτή την υπέροχη εμφάνιση οι πρωταθλητές πλησίασαν το double score από τη 2η Μονακό (60 αντί 36) και πανηγυρίζουν από τώρα τον τίτλο. Οσο για τους ηττημένους, μπορεί να έφαγαν πέντε, αλλά εξακολουθούν να έχουν την δεύτερη καλύτερη άμυνα και από την 4η θέση να κυνηγούν το όνειρο του Champions League.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα