Έρχεται στην Αθήνα ο Ροντρίγκο Μολέντο!

Έρχεται στην Αθήνα ο Ροντρίγκο Μολέντο!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Έρχεται στην Αθήνα ο Ροντρίγκο Μολέντο!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Ροντρίγκο Μολέντο θα βρίσκεται στην Αθήνα μέχρι την Δευτέρα προκειμένου να περάσει από εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις προτού υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Δεδομένη θεωρείται η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Ροντρίγκο Μολέντο, ωστόσο για να ενεργοποιηθεί θα πρέπει προηγουμένως ο Βραζιλιάνος στόπερ να περάσει τα ιατρικά τεστ στα οποία θα υποβληθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Βραζιλία, ο 28χρονος άσος της Ιντερνασιονάλ αναμένεται μέχρι την Δευτέρα στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Το αν ο Ροντρίγκο Μολέντο γίνει ο τρίτος Βραζιλιάνος στο ρόστερ του Παναθηναϊκού μετά τους Μαμούτε και Εβανζελίστα θα εξαρτηθεί από τον βαθμό ετοιμότητας του.

Οι «πράσινοι» λόγω του ιστορικού του Ροντρίγκο Μολέντο, είναι βέβαιο πως για να συναινέσουν στη συγκεκριμένη μεταγραφή θα πρέπει να βεβαιωθούν πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στο γόνατο.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι απόλυτα σύμφωνη στο συγκεκριμένο αίτημα και απομένει πλέον η άφιξη του πρώην στόπερ της Μέταλιστ Χάρκιβ στην Αθήνα προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Όπως τονίζεται στην «χώρα του καφέ», ο θηριώδης σέντερ μπακ είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί αρχικά με την μορφή δανεισμού για έξι μήνες από την Ιντερνασιονάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα