Έρχεται στην Αθήνα ο Ροντρίγκο Μολέντο!

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Έρχεται στην Αθήνα ο Ροντρίγκο Μολέντο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Ροντρίγκο Μολέντο θα βρίσκεται στην Αθήνα μέχρι την Δευτέρα προκειμένου να περάσει από εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις προτού υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Έρχεται στην Αθήνα ο Ροντρίγκο Μολέντο!

Δεδομένη θεωρείται η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Ροντρίγκο Μολέντο, ωστόσο για να ενεργοποιηθεί θα πρέπει προηγουμένως ο Βραζιλιάνος στόπερ να περάσει τα ιατρικά τεστ στα οποία θα υποβληθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Βραζιλία, ο 28χρονος άσος της Ιντερνασιονάλ αναμένεται μέχρι την Δευτέρα στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Το αν ο Ροντρίγκο Μολέντο γίνει ο τρίτος Βραζιλιάνος στο ρόστερ του Παναθηναϊκού μετά τους Μαμούτε και Εβανζελίστα θα εξαρτηθεί από τον βαθμό ετοιμότητας του.

Οι «πράσινοι» λόγω του ιστορικού του Ροντρίγκο Μολέντο, είναι βέβαιο πως για να συναινέσουν στη συγκεκριμένη μεταγραφή θα πρέπει να βεβαιωθούν πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στο γόνατο.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι απόλυτα σύμφωνη στο συγκεκριμένο αίτημα και απομένει πλέον η άφιξη του πρώην στόπερ της Μέταλιστ Χάρκιβ στην Αθήνα προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Όπως τονίζεται στην «χώρα του καφέ», ο θηριώδης σέντερ μπακ είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί αρχικά με την μορφή δανεισμού για έξι μήνες από την Ιντερνασιονάλ.

Best of internet