Πάει Λιβαδειά ο Εβανζελίστα

Πάει Λιβαδειά ο Εβανζελίστα

Gazzetta team
Πάει Λιβαδειά ο Εβανζελίστα

bet365

Έτοιμος για το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό ο Λούκας Εβανζελίστα, που βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Με τον Λούκας Εβανζελίστα στην αποστολή, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στην Λιβαδειά ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής. Ο Ιταλός τεχνικός, πήρε μαζί του τον Βραζιλιάνο και δεν αποκλείεται να τον επιλέξει και στην βασική εντεκάδα κόντρα στον Λεβαδειακό.

Στην τελευταία προπόνηση, ο Μαμούτε έκανε θεραπεία, ενώ απουσίαζε ο τραυματίας Σάντσεθ.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους Βοιωτούς, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς για την 19η αγωνιστική στη Super League Ελλάδα.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Μέστο, Πράνιτς, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Ζέκα, Λουντ, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Μπουμάλ, Καλτσάς και Πέτριτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα