Ηρακλής: Τα εισιτήρια με Πλατανιά

Gazzetta team
Ηρακλής: Τα εισιτήρια με Πλατανιά

bet365

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Πλατανιά που θα γίνει την Δευτέρα (25/1) αλλά και τα σημεία πώλησης.

Οι «κυανόλευκοι» με ανακοίνωση που εξέδωσαν ενημερώνουν τους φιλάθλους της ομάδας που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Δευτέρας (25/01, 19:30) με αντίπαλο τον Πλατανιά Χανίων στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, ότι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από τις 11 το πρωί της ημέρας του αγώνα, από τα γραφεία του "ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ", που βρίσκονται δίπλα ακριβώς απ' τη μπουτίκ της ομάδας μας. Από τις 3 το μεσημέρι, θα είναι ανοιχτό και το ΒΟΧ (σπιτάκι), έξω από το Στάδιο, για να εξυπηρετηθούν οι φίλοι του Ηρακλή. Θυμίζουμε ότι οι τιμές των εισιτηρίων, είναι οι ακόλουθες:

SILVER: 30 ευρώ

ΘΥΡΑ 4 (ΕΠΙΣΗΜΩΝ): 20 ευρώ

ΘΥΡΑ 13: 15 ευρώ

ΠΕΤΑΛΟ: 10 ευρώ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα