Λέκο: «50-50 οι πιθανότητες με ΑΕΚ»

Gazzetta team
Λέκο: «50-50 οι πιθανότητες με ΑΕΚ»

bet365

Ο Ιβάν Λέκο, βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ, μιλάει για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ και την εικόνα της ομάδας στο ματς με την Ξάνθη.

Ο στενός συνεργάτης του Ιγκόρ Τούντορ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, αναφέρθηκε στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης, την χρησιμοποίηση του Σάμπο ως αριστερού χαφ και το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. ο ΟΑΚΑ

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Το μάθημα ήταν ότι κόντρα σε μία επιθετική ομάδα με μεγάλο κίνητρο για να πάρει το αποτέλεσμα, θα πρέπει αντιδράσουμε και εμείς με εξίσου μεγάλη επιθετικότητα. Δεν το είδαμε με την Ξάνθη. Έπρεπε να παίξουμε πιο γρήγορα, δεν τα καταφέραμε. Και αν το δούμε στο τέλος, ίσως το 1-1 είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, γιατί και η Ξάνθη είχε τις δικές της ευκαιρίες και εμείς τις δικές μας. Πρέπει να κάνουμε την ανάλυση τι πήγε στραβά, να γίνουμε πιο επιθετικοί, πιο γρήγοροι. Θεωρώ ότι είμαστε σε μία καλή περίοδο γιατί δεν έχουμε χάσει στο πρωτάθλημα εδώ και τρεις μήνες. Οπότε θα πρέπει να αναλύσουμε τι κάναμε, για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο ματς».

Το ντέρμπι των «δικεφάλων» ξεχωρίζει από το μενού της 19η αγωνιστική στη Super League. Σε απόδοση 3.10 στην Expekt να υπάρξει... μοιρασιά στο ΟΑΚΑ.

Για την επιλογή να παίξει αριστερό εξτρέμ με την Ξάνθη ο Σάμπο:

«Ο Ροντρίγκες προερχόταν από τραυματισμό, ο Μακ ήταν τραυματίας και ο Ζάιρο είχε παιχνίδια ανά τρεις μέρες, πολύ έντονα. Έτσι η ιδέα ήταν να παίξει ο Σάμπο αριστερά, καθώς στα άκρα παίζει και στην εθνική Σλοβακίας. Γενικά δεν θέλουμε να αλλάζουν θέσεις οι παίκτες. Θέλουμε τους καλύτερους σε κάθε θέση, αλλά πρέπει να διαχειριστούμε και το υλικό, έχουμε πέντε συνεχόμενα ματς. Και ο καθένας θα έχει την ευκαιρία του να μπει στο γήπεδο και να δείξει την αξία του».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Έχουμε δει τα τελευταία ματς της ΑΕΚ με τον νέο προπονητή. Είναι μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, κερδίζουν. Έχουν αρκετή ποιότητα. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στη δική μας ομάδα. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα μας και σε τέτοιες αναμετρήσεις οι πιθανότητες είναι 50-50».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα