Πρόταση... χρυσάφι έχει ο Τόρες!

Πρόταση... χρυσάφι έχει ο Τόρες!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Πρόταση... χρυσάφι έχει ο Τόρες!

bet365

Ο μάνατζερ του Φερνάντο Τόρες δήλωσε ότι ο πελάτης του έχει πρόταση που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο!

Ο Φερνάντο Τόρες δεν έχει την πορεία που περίμεναν άπαντες στην Ατλέτικο με τον ερχομό του.

Ο Ισπανός επιθετικός μετρά μόλις δύο γκολ και δύο ασίστ και το μέλλον του είναι υπό αμφισβήτηση.

Πάντως, αν είναι να φύγει φαίνεται ότι δεν θα αργήσει να βρει ομάδα. Και μάλιστα, αν ισχύουν οι δηλώσεις του μάνατζερ του, τότε αυτή η ομάδα σκοπεύει να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο.

Να συνεχίσει τις νίκες θέλει η Ατλέτικο Μαδρίτης που υποδέχεται τη Σεβίλλη. Σε απόδοση 1.65 στην Sportingbet η νίκη των Μαδριλένων.

«Εχει μία πολύ καλή πρόταση στα χέρια του που αν την αποδεχτεί, τότε θα είναι ο καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Ωστόσο, όλα κρίνονται από την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του και τόνισε για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του ή όχι:

«Αισθάνομαι ότι κάτι πρέπει να γίνει, όχι μεταξύ του προέδρου Ζιλ Μαρίν ή του τεχνικού διευθυντή Αντρέα Μπέρτα, αλλά με τον Σιμεόνε, με τον οποίο είναι φίλοι. Να του πει "σε υπολογίζω ή όχι". Οι φίλοι της ομάδας θέλουν την ανανέωση του συμβολαίου του και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα