Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Super League

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Οι σημερινές αναμετρήσεις της Super League... καίνε Καλλονή και Πανθρακικό που παλεύουν για τη σωτηρία τους, ενώ Πανιώνιος και Αστέρας θα τα δώσου όλα για να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την είσοδό τους στα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του.

Η 19η αγωνιστική έχει στο πρόγραμμά της... ματς για κάθε γούστο.

Αρχικά, η Καλλονή υποδέχεται σε ένα ματς «ζωής και θανάτου» τον Πανθρακικό. Κι οι δυο ομάδες δεν έχουν κανένα περιθώριο για απώλεια.

Οι γηπεδούχοι όντας στον πάτο της βαθμολογίας με 7 βαθμούς ξέρουν ότι με ήττα... χαιρετούν. Από την άλλη, ο Πανθρακικός θέλει νίκη να φτάσει στους 16 βαθμούς και θα περιμένει τον Ατρόμητο να γκελάρει κόντρα στον ΠΑΣ για να τον έχει στους δύο βαθμούς. Βέβαια του κάνει και στραβοπάτημα της Βέροιας απέναντι στον Παναιτωλικό.

Το παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό της Γκλάντμπαχ με την Ντόρτμουντ και η Sportingbet προσφέρει πληθώρα ειδικών στοιχημάτων με τις καλύτερες αποδόσεις.

Όλα αυτά, όμως, μπορούν να περιμένουν. Αυτό που προέχει για την ομάδα του Ελευθερόπουλου είναι οι τρεις βαθμούς στη Μυτιλήνη.

Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν χωρίς τον Χαβίτο, αλλά με τους νεοαποκτηθέντες Πεταυράκη, Τσιάρα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι θα έχουν στην αποστολή τον νεοαποκτηθόντα Φαβάλι, αλλά δεν υπολογίζεται ο Ελλακόπουλος που είναι τιμωρημένος.

Στις 17:15, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Το ματς είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες καθότι θα παλέψουν για την 5η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Ο Ουζουνίδης υπολογίζει στον Τζανδάρη, ενώ ο Βεργέτης δεν έχει στα πλάνα του τους Ζησόπουλο και Μάσα που είναι τιμωρημένοι.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Skoda Ξάνθης.

Οι ερυθρόλευκοι, μετά την πρώτη τους βαθμολογική απώλεια στα Περιβόλια επί του Πλατανιά, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους.

Από την άλλη, η Ξάνθη με ήττα παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία.

Ο Μάρκο Σίλβα, δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μιλιβόγεβιτς, αλλά και στους Φινμπόγκασον-Μπουχαλάκη.

Για τους Ακρίτες, εκτός είναι οι τραυματίες Βασιλακάκης, Νιέτο και Γουάλας.

To πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

23/1

Καλλονή-Πανθρακικός (15:00)
Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης (17:15)
Ολυμπιακός-Skoda Ξάνθη (19:30)

24/1

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός
Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάνννινα
Βέροια-Παναιτωλικός
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30)

25/1

Ηρακλής-Πλατανιάς (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα