Με Εβανζελίστα στη Λιβαδειά

Με Εβανζελίστα στη Λιβαδειά

Gazzetta team
Με Εβανζελίστα στη Λιβαδειά

bet365

Έτοιμος για το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό είναι ο Λούκας Εβαντζελίστα, καθώς η ΕΠΟ εξέδωσε την Παρασκευή (22/1) το μεσημέρι το δελτίο του, λύνοντας τα χέρια του Αντρέα Στραματσόνι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Goal, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκαναν αγώνα δρόμου τις τελευταίες ημέρες, πιέζοντας την Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να στείλει τα απαραίτητα έγγραφα, προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του 21χρονου μέσου,

Οι πιέσεις του Τριφυλλιού έπιασαν τελικά τόπο, καθώς από το μεσημέρι της Παρασκευής (22/1) η ΕΠΟ έχει εκδώσει το δελτίο του Βραζιλιάνου, επιτρέποντας έτσι στον Αντρέα Στραματσόνι να συμπεριλάβει το νέο του μεταγραφικό απόκτημα στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση της Κυριακής (24/1) στη Λιβαδειά.

Θα καταφέρει να φύγει με το τρίποντο από τη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός; Σε απόδοση 1.96 στη Novibet βρίσκεται η νίκη των «πρασίνων».

Ο Ιταλός τεχνικός θεωρεί πως ο Βραζιλιάνος είναι αγωνιστικά έτοιμος και μετά και την έκδοση του δελτίου του είναι αρκετά πιθανό ο Εβανζελίστα να φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα με το «95», πραγματοποιώντας το επίσημο ντεμπούτο του με τα πράσινα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα