Στον... προσομοιωτή ο Πλατανιάς

Νίκος Τσιώκος
Στον... προσομοιωτή ο Πλατανιάς

bet365

Τους παίκτες του στον... προσομοιωτή αγώνα έβαλε ο Γιώργος Παράσχος στη σημερινή προπόνηση του Πλατανιά.

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο συνέχισε την Παρασκευή (22/1) ο Πλατανιάς. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, η οποία περιελάμβανε το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό, με τον Γιώργο Παράσχο να βάζει τους παίκτες του στον... προσομοιωτή αγώνα.

Ο τεχνικός των Χανιωτών προσπαθεί να προετοιμάσει όσο το δυνατόν πιο κατάλληλα την ομάδα του για τη δύσκολη αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη, ώστε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα και οι Κρητικοί να φύγουν από εκεί με βαθμό ή βαθμούς.

Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το Σάββατο (23/1) και θα ολοκληρωθεί με άλλη μία την Κυριακή (24/1), με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα ταξιδέψει για τη συμπρωτεύουσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα