Λαμπρόπουλος: «Κατάλληλη στιγμή για ντέρμπι»

Λαμπρόπουλος: «Κατάλληλη στιγμή για ντέρμπι»

Gazzetta team
Λαμπρόπουλος: «Κατάλληλη στιγμή για ντέρμπι»

bet365

Ο,τι πρέπει είναι για την ΑΕΚ το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ενωσης έκανε δηλώσεις στη Nova και τόνισε πως αυτό το ντέρμπι έρχεται την κατάλληλη στιγμή με βάση την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στην επιλογή του Γκουστάβο Πογιέτ να παίζει με τρεις παίκτες στην άμυνα σε ορισμένα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λαμπρόπουλος.

Για την κατάσταση της ΑΕΚ: «Έχουμε ξεκινήσει τη χρονιά πάρα πολύ καλά. Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή για να παίξουμε ένα ντέρμπι γιατί σαν ομάδα έχουμε βρει αυτό που ψάχναμε στα πρώτα ματς από τον νέο προπονητή. Έχουμε καταλάβει τι ζητάει από εμάς, έχει καταλάβει κι αυτός τι μπορούμε να προσφέρουμε εμείς και πιστεύω ότι είναι η καταλληλότερη στιγμή για να παίξουμε αυτό το ντέρμπι. Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο σ' αυτά τα ματς. Εκτός από το ματς κόντρα στην Ξάνθη στα άλλα ματς ήμασταν πολύ ανώτεροι από τους αντιπάλους μας και σίγουρα έρχεται το ντέρμπι σε πολύ καλό σημείο. Θέλουμε να κερδίσουμε για μας και για να αποδείξουμε στον κόσμο ότι μπορούμε να κερδίσουμε μεγάλα ματς. Είναι μια ευκαιρία».

Για την σημασία που θα έχει η νίκη: «Αν κερδίσουμε αυτό το ματς ξεφεύγουμε με περισσότερους βαθμούς, οι οποίοι στην πορεία ενδεχομένως να φανούν πολύ χρήσιμοι γιατί θα υπάρχουν τα πλέι οφ στο τέλος. Μια νίκη θα αποτελέσει τόνωση ψυχολογίας και θα μας επιτρέψει να βλέπουμε το μέλλον πολύ καλύτερα, αφού θα έχουμε κι άλλο ματς εντός, άρα θα έχουμε την ευκαιρία να διατηρήσουμε τη διαφορά».

Για την προσωπική του αγωνιστική κατάσταση: «Στην αρχή έψαχνα να δω τι ζητάει ο προπονητής μας. Κάθε παίκτης όμως πρέπει να είναι έτοιμος όποτε του ζητηθεί. Ελπίζω να έχει εμπιστοσύνη πλέον σε μένα κι εγώ θα δίνω αυτό που πρέπει».

Για το γεγονός ότι ο Γκουστάβο Πογιέτ επιλέξει και άμυνα τριών σε κάποια ματς: «Όσο δουλεύεις το σύστημα περισσότερο, τόσο πιο εύκολο είναι. Δεν είχαμε συνηθίσει να παίζουμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Το κάναμε για να "κλειδώνουμε" ματς, όπως για παράδειγμα με την Ξάνθη. Μας πίεζε και με τους τρεις αμυντικούς που βάλαμε κρατήσαμε τη νίκη. Σε κάποια ματς χρειάζεται κι αυτό γιατί πολλές φορές δεν καταφέρνεις να βάλεις δεύτερο ή τρίτο γκολ για να είσαι άνετος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα