ΠΑΟΚ: Τιμ μάνατζερ ο Πουρλιοτόπουλος

ΠΑΟΚ: Τιμ μάνατζερ ο Πουρλιοτόπουλος

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Τιμ μάνατζερ ο Πουρλιοτόπουλος

bet365

Μετά από καθυστέρηση 5 μηνών αποφασίσθηκε μετά από πρόταση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Νίκου Βεζυρτζή ,ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής, ν' αναλαμβάνει τιμ μάνατζερ στον ΠΑΟΚ.

Ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ένας άνθρωπος που φόρεσε και τίμησε την φανέλα του ΠΑΟΚ ως ποδοσφαιριστής, θ' αναλάβει την θέση του τιμ μάνατζερ στην ομάδα. Ο Πουρλιοτόπουλος που είναι υπεύθυνος στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου κάνοντας εξαιρετική δουλειά, θα αναλάβει και επίσημα καθήκοντα από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Στον ΠΑΟΚ, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Παντελή Κωνσταντινίδη δεν μπόρεσαν να βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο για την συγκεκριμένη θέση. Παρότι είχαν γίνει εισηγήσεις από τους Αγγελίδη και Άρνεσεν καμία από τις προτάσεις δεν άρεσε στον Ιβάν Σαββίδη. Ο Νίκος Βεζυρτζής που ανέλαβε πρόσφατα αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κατέθεσε ίσως την πιο αξιόλογη πρόταση στον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου και αυτή ήταν του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου. Το θέμα έφτασε στον Σαββίδη, ο οποίος είχε έναν ενδοιασμό μήπως υπάρξουν επιπτώσεις στις ακαδημίες. Αποφασίσθηκε τελικά ο βετεράνος τερματοφύλακας να διατηρήσει την υψηλή εποπτεία στα τμήματα υποδομής και ταυτόχρονα να βοηθήσει με την εμπειρία την πρώτη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα