Αμβούργο - Μπάγερν 1-2

Gazzetta team
Αμβούργο - Μπάγερν 1-2

bet365

Το Αμβούργο τη... γλίτωσε μόνο με 2 γκολ και η Μπάγερν ξεκίνησε με το δεξί τον δεύτερο γύρο (2-1).

Η Μπάγερν ξεκίνησε με νίκη στο δεύτερο γύρο, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 του Αμβούργου. Οι ομάδες ήταν εμφανώς επηρεασμένες από τη διακοπή, με τους Βαυαρούς, όμως, να ανεβάζουν ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάνουν δίκαια στο τρίποντο.

Ο ρυθμός δεν ήταν καθόλου καλός στο πρώτο μέρος, στο οποίο οι γηπεδούχοι στάθηκαν αξιοπρεπέστατα. Ο Χαντ είχε την πρώτη καλή τελική στο ματς, όταν στο 13' εκτέλεσε από μακριά, για να μαζέψει εύκολα ο Νόιερ. Στο 21' ο Ντίκμαϊερ σούταρε υπό καλές προϋποθέσεις, όμως η μπάλα πέρασε άουτ, με τους παίκτες του Γκουαρδιόλα να μην μπορούν να απειλήσουν. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα, όταν στο 36' ο Μίλερ πρόλαβε τον Άντλερ, πλάσαρε, ο γκολκίπερ του Αμβούργου τον ανέτρεψε και ο διαιτητής Τσβάιερ έδωσε το πέναλτι. Ο Λεβαντόφσκι δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 0-1. Η τελευταία ευκαιρία χάθηκε στο 43' με την κεφαλιά του Μίλερ να περνάει άουτ και τα πάντα να αλλάζουν στην επανάληψη.

Οι Βαυαροί ανέβασαν στροφές και στα πρώτα λεπτά έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες. Στο 47' ο Άντλερ έβγαλε το σουτ του Κομάν, στο 49' εκείνο του Ντάγκλας Κόστα πέρασε ψηλά άουτ, ενώ στο ίδιο λεπτό απείλησε και ο Λεβαντόφσκι από μακριά. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το δεύτερο ήταν θέμα χρόνου για την Μπάγερν, ήρθε η ισοφάριση. Στο 53' ο Χαντ εκτέλεσε το φάουλ από μακριά, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα του Νόιερ για το 1-1! Τα άσχημα νέα για τον Γκουαρδιόλα συνεχίστηκαν, καθώς στο 56' ο Μπόατενγκ αποχώρησε τραυματίας, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν και πάλι ταχύτητα. Ο Λεβαντόφσκι δεν τελείωσε καλά τη φάση στο 59', όμως στο 61' ο Πολωνός έβαλε το πόδι του μετά το σουτ του Μίλερ και ο Άντλερ αιφνιδιάστηκε για το 1-2!

Κάπου εκεί, όλα τελείωσαν, με την μπάλα να τραντάζει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Άντλερ στο 66' μετά το εκπληκτικό φάουλ του Αλάμπα, ενώ στο 68' ο Λεβαντόφσκι πήγε να πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ, με την μπάλα να περνάει άουτ. Η τελευταία ευκαιρία για την Μπάγερν χάθηκε στο 80', όταν ο Τιάγκο έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Τζουρού και ο Άντλερ έβγαλε με το... κεφάλι! Στο 2' των καθυστερήσεων οι Δεινόσαυροι είχαν την ευκαιρία τους να πάρουν τον βαθμό, όμως το σουτ του Γκρέγκοριτς πέρασε άουτ και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Αμβούργο (Μπρούνο Λαμπαντία): Άντλερ, Οστρτσόλεκ, Κλέμπερ, Τζουρού, Ντίκμαϊερ, Κάτσαρ (81' Γιουνγκ), Χόλτμπι, Χαντ, Μίλερ, Ιλίτσεβιτς (69' Γκρέγκοριτς), Λασόγκα (77' Ρούντνιεβς)

Μπάγερν (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Μπόατενγκ (56' Μαρτίνεθ), Μπάντστουμπερ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Τιάγκο, Λαμ, Ντάγκλας Κόστα (81' Ρόμπεν), Κομάν, Μίλερ (69' Βιδάλ), Λεβαντόφσκι

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα