Τελειώνει και ο Βέμερ

Τελειώνει και ο Βέμερ

Gazzetta team
Τελειώνει και ο Βέμερ

bet365

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ενημερώθηκε πως πρέπει να βρει ο Γενς Βέμερ, που δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Δεν κατάφερε να πείσει τον Στραματσόνι ο Γενς Βέμερ, με τον Γερμανό μπακ να βλέπει την πόρτα της εξόδου μόλις έξι μήνες μετά τον ερχομό του στον Παναθηναϊκό. Ο Βέμερ, δεν είναι στα πλάνα του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος έφερε τον Μέστο για βασικό δεξιό οπισθοφύλακα, ενώ για μπακ απ του φαίνεται πως θα υπολογίζει από εδώ και στο εξής τον Νίκο Μαρινάκη.

Ο Γερμανός αμυντικός, ενημερώθηκε από τους Φύσσα, Βόκολο πως μέχρι τέλος του μήνα πρέπει να έχει βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Από την πλευρά του ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην πατρίδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα